Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi su mi sve simpaticniji poslije ovoga sto se desava u Gazi nad neduznim narodom.
Daleko im kuća i jednima i drugima..ali Rusi bar nisu licemjerni kao ovi na zapadu.
Da li su u pitanju botovi koji napadaju Rusiju koja se jedina suprostavlja ovima koji su srusili Libiju i zamalo srusili i Siriju sa njihovo kreacijom ISIS, neznam ako su stvarno ljudi sa takvim razmisljanejm da li su svejsni sta bi se desilo sa svijetom da ovaj Zapad pobjedi? ISIS, korona alkaida i jos neznamo sta su spremali , mi jesmo suprotna religija od Pravoslavlja ali oni imaju barem reliigiju i vjeruju u Boga ovi drugi ne vjeruju zato ih bas briga za SIriju,Irak.Libiju i BIH 1992
Nisu to nikakvi botovi, nego komentari Bošnjaka koji odražavaju stavove 80% ukupne populacije istih u BiH.
Samo su Bošnjaci i Šiptari NATO muslimani, ostali islamski svijet je kontra ''kolektivnog'' zapada. Ali to nije važno bošnji..njemu je bitno samo da je NATO ubijao srbe, nije bitno što su u zadnjih 20 godina potamanili preko 20 miliona muslimana u Iraku, Siriji, Jemenu, Libiji, Libanu, Afganistanu, Pakistanu i pojasu Gaze. Sad kad je zapad ogoljen u genocidnoj svojoj prirodi, sad Putler i mrska Rusija i nije toliko loša. Bošnjak, korisna budala i definicija suncokreta.
A genocidni Izrael = teroristi sta sa njima, to je OK?!?
Medvedevov sin haha, pa ovako piše moj komšija sa 4 razreda škole i cijelog života provedenog u šumi :).Pa da li vas je stid?Ovo je na nivou Rame Isaka.
Mogu im se samo nacuclati. Rusija nikakvu sankciju nije osjetila. Kina ih je sabdjevala sa svim uskračenim iz EU i USA.
Čuj Putinove rodica opasnost za 'zapadne vrijednosti'?! Pojedinac na meti komesara iz Politbiroa Ujedinjenih Evropskih Boljševičkih Država. Sve se okrenulo 'za 360 stepeni' što bi rekla Annalena.
sprema li eu ikakve sankcije za terorističku državu izrael
Imali kakvih sankcija za genocid u Gazi vec 75 godina? Pogotovu sada kada citav svijet gleda sta se desava, recimo samo da kopiraju sankcije koje su nametnuli rusima. Zabrana izvoza, uvoza, izbacivanje iz bankarskog sistema, zabrana sportistima…..
Gdje su sankcije Izraelu
Sve dok EU ne uvede sankcije na artičoku i punomasnu povlaku Putinovoj dajdžinici rat neće prestati.
Mislim da EU, UN i NATO vise niko ne shvaca ozbiljno.
izrael radi 100 puta gore stvari, ali njima nikakvih sankcija. Za 40 dana ubijeno duplo vise civila u Gazi nego u ukrajini za 2 godine, a djece 100 puta. Izgleda da rusija ratuje po svim međunarodnim pravima. Rusija se mora udruziti sa islamskim drzavama, kinom..drugog rjesenja nema za ovu nepravdu u svijetu
nepodoban, smece su i jedni i drugi pa nema potrebe da bilo koje branis!
Ala će se nasekirati, skoro kao i Baya hahahaha u RS švabo ne smije doći dok ne pita Bayu
Ispada da Rusija je zadnja i poslednja brana protiv fašizma islamofobije i uništenja kako hrišćanstva tako i islama. Do sad su cionističke SAD i EU mogli srati kolko su htjeli oko svega. Nakon Gaze vidimo da su protiv svih muslimana i pravoslavaca. Izvinite Rusi sve vam je oprošteno. Samo naprijed. Nagazite ove vojske dedžala/antihrista kako god ga zovite.
šta je sa ovim beznačajnim vijestima isto ana zapadu peru zube ujutro svaki dan i ... ne pomaže im puno i dalje lažu