Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mlađi ne pamte, ovako su i Titu pametovali, a onda Josip Broz izda ultimatum da ambasada Izraela ima rok od 48 sati da napusti SFRJ i tu prekine sve odnose sa Izraelom
brate drug Tito je bio najveca legenda i drzavnik koji je ikada hodao ovom planetom
Mi piššamo po Deklaraciji o ljudskim pravima, po Konvencijama UN-a, po presudama Međunarodnog suda u Haagu, po odredbama Međunarodnog prava - mi smo Izrael, i naš je slogan: radimo šta nam je volja i jebbe nam se šta drugi o tome misle.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Od 1948.godine Izrael uskraćuje pravo Palestini na postojanje.
Treba vidjeti šta i kako je Adi razmišljao
Za ovo je Adi i kriv. Protjerao ih iz cijele Evrope i oni se naseliše na tuđoj zemlji. Evropa je uvijek bila antisemitska još od rekonkviste u Španiji, a Jevreji se najsigurnije osjećali među muslimanima. Kontam nešto da bi mogle sada seobe ići u suprotnom smjeru jer Cipar je skoro jevrejski i možda 'lakmus papir'. Vide svoju deluziju jer eno nosaju palestinske djedove u Gazi koji su stariji od Izraela.
Ako vam je to demokratija i ako su to zapadne vrijednosti nosite se od BiH bolesnici, fasisti, zivotinje, genocidasi
Po cemu si ti.ljudino Semit,nemas ni jednu crtu semitsku
Varsavski Geto 2
Eto im prilike da ga likvidiraju...
Pazi ovog: "jevrejska demokratska država". Pa to je oksimoron. Jevrejska demokratska država je otprilike toliko demokratska koliko je i nacionalsocijalizam bio socijalistički.
Arogancija Izraelaca je još jedino nadmašena njihovom spremnosti na genocid
Nije ratni zločin, nego tragedija. Podsjeća na ove naše iz manjeg entiteta, kad kažu nije bio genocid, nego zločin. Svi zločinci izgleda imaju istu retoriku. A ne propuštaju priliku Ha*as nazvati teroristima.
Izgleda da je austrijski slikar znao više nego ostali.
Gađanje tri vozila, na tri različite lokacije, u različito vrijeme, je greška!? Koje licemjerstvo, omaklo im se tri puta.
Ništa se neće desiti. Izrael se ne izvinjava nikome a ovaj zločin će braća Ameri zataškati, staviti veto na istragu, izraziti zabrinutost. Ukratko, ujeo vuk magare
Najbolje bi mu bilo da ode u Aušvic i da tamo ostane
Blago Poljacima kad su još uvijek normalni. Danas je to vrlo teško.
ovi ko i srbi, nije bio zlocin,bila je tragedija 😒
Poljska postala drzava bez ovi glupi ruSSa i ruSSofila
I vas i antisemitizam nabijemo na neku stvar, teroristi jedni genoccidni