Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKO TO DA HAMAS KOJI JE SAMA AMERIKA STVORILA KAO ALKAIDU SADA ISPADE DA SU TERORISTI .KAO STO SU OVK NA KOSOVU DO PRIJE DVIJE GODINE BILI NA CRNOJ LISTI TERORISTICKE ORGANIZACIJE .OVI AMERI IZGLEDA PLJUJU U VIS .
Nemoj ti zezati, sta fali Hileri. Ja bi je mazno ko gladan vuk.
Klinton, a ne Clinton. Pa ja pisem bolje i korektnije a nisam nikad BiH skole ocima vidjeo. SAMO VJERA!
Jedini je Hamas sto brani svoju zemlju od tih okupatora zidovskih.Izrael nece moci da dugo tamo u sred Arapa prezivi.Kad tad ce biti unistena.... Nedajte se Hamas braco.. A Hileri je stvarno musko nije Bily Boy dzabe drugu guzijo...hehehe
glupo je pokusavati da Amerika uradi nesto korisno za Palestince...boli njih Izrael im je najveca musterija i nema sanse da ce pomoci da se zavrsi kriza sta se tu moze i nas su podjelili a kamoli njih...jaci vlada...to je uvijek tako bilo i bice
Tako je ova \"dama\" rekla i kad je bila u BiH da je Armije RBiH pucala na nju kad je bila u posjeti za vrijeme rata. A kasnije se nije nicega sjecala. Mamu joj. I sad kaze da treba Palestina priznati Izrael koji je oteo teritoriju Egiptu i Platestini na napravio državu. Hoce biti dobra tajnica. u PM. Umjesto da se zalaže za mir ona još doljeva ulje na vatru...
O moj Bože, nikada nisam vidio nešto ovako strašno, vrištao je Kejid Ebu Eukel. Ljekar iz hitne pomoći nije mogao vjerovati svojim očima kada je ugledao ono što je prije nekoliko dana bila Šahd, četverogodišnja palestinska djevojčica.Poginula je kada je izraelska granata pala u dvorište njenog doma u izbjegličkom logoru Džebelija na sjeveru Pojasa Gaze. Kada su njeni roditelji pokušali u žurbi da spase svoje dijete, koje je palo kao pokošeno u lokvicu vlastite krvi, kiša metaka iz izraelskih cijevi ih je držala na daljini.Slijedećih 5 dana bespomoćno Šahdino tijelo je bilo prepušteno psima da je rastrgaju.Samo jedan dio tijela na Šahdinom tijelu je ostao nerazderan, kaže Ebu Eukel sav u suzama. Vidjeli smo srceparajuće prizore u proteklih 18 dana. Kupili smo dječja tjela koja su bila raznesena ili spečena, ali nikada nešto ovako.Pet dana su Šahdin brat Matar i rođak Muhammed uzaludno pokušavali da spase njeno tijelo. Izraelci su na njih pucali svaki puta kada bi pokušali.
@opaska jesil\' se to ufurao da si ti kao nesto malo manje glup od Bosnji?
Obama jeste najavio promjene, ali sada da ce promjenuti crno u bijelo, budimo realni to ne ide. Palestinci su ti koji trebaju sami da skinu Hamas.
Bosnje su glupi do bola!!! Bit ce placa opet uskoro!!!
POTPREDSJEDNICA USA TREBA DA ODE NA SLUZBENI PUT BAR DVIJE GODINE SVUDA PO SVIJETU.. DOBRO BI BILO DA OBILAZI RATISTA,JE LI TAKO BILI KLOVN??? MONIKA LEVINSKI
Hileri kileri ma svi nam mise isto nista bez sloge.
@sta_god u pravu si kaze prijateljica iz Chicaga da tamo Jevreji drze vecinu banki, lihvari zesci - kud ih Hitler bogdom ne potamani sve, sad bi svijet bio puno ljepsi.
Kada je originalno kandidirana za senatora New Yorka, muslimanske legalne udruge su potpomogle njenu nominaciju sa 45000 dollara. Uslijed pritiska snaznog jevrejskog lobija, i prijetnje da nece biti izabrana, morala je novac vratiti. LJudi shvatite da je jevrejski lobi i novac pokretac USA. USA nema neovisnog kandidata u vladi, jer takav nikada ne bi mogao doci na vlast.
pardon PUNO više je od dvoje