Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije bitno bogatstvo nego disciplina i kultura življenja
Vaooo muje su pametne
I Propan ima dobre rezultate. :)
jedina drzava bez semafora, ljudi nemaju prezimena (osim kralja), incest normalan, zene mogu imati vise muzeva, cigare se zabranjene, uveli koncept Bruto nacionaone srece umjesto BDPa :)
Kakva disciplina nego nisu pripisivali svaku smrt koroni.. Koliko je zarazna vidi se u bih svaki kafic od 5 mjeseca pun kao i nocni klubovi ds je tako zarazna davno bi svi pomrli
ja fine zemlje,prirode i naroda.
A sta je za Propan?
Pa tamo niko ni ne živi, naseljenije Srednje
Ne ulazi korona virus u pecine hahahaha
Bitno je da slijede WHOfuj i da su, iako zive od turizma, zatvorili granice. I druge zemlje su bile u zatvaranju al -mozda eto nisu imale sredstva za higijenu ruku. Svugdje se umire, bitno je kako se pise. Butanski model: -ostani kuci i jedi rizu s malo trave.
nama bratska zemlja po ekonomiji i razivjenosti
Eh sad da još provjerim gdje je ta država. Do sad sam znao samo da je butan alkan.