Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
toliko o miroljubivim budistima Sta mislite da li ce dalaj lama reci ista protiv ovoga?
Protestuj protive sebe, poturce.
hocemo li mi uspjeti ako budemo protestovali protiv hrvatske manjine
Pa šta i da je musliman prvi počinio ubi.stvo,treba li sada pobiti hiljade ljudi?Šta ako neki Srbin u Hrvatskoj ili Hrvat u Srbiji počini ub.istvo treba li zara.titi radi toga?
ovi isto Siptari.
Budizam - to je jedna miroljubiva religija. Mir. Koncemplacija. Om. Ko bi rekao da bi oni nekoga zivog spalili (osim sebe). Bas me cudi to od budistickih monaha (al u kvrcu!)
Jesi nekad bio musIiman, pa se razočarao ili?
o ovim pjescanim crnjama niko nece da zivi, sve muslimance treba vratiti tamo odakle su dosli i svi ce biti mirniji!
@Sync gadno sam se razocarao u islam pa otvaram oci jos neiskvarenoj djecici ... dobro djelo, rekli bi neki
Ampak sinko, gdje god je tema o muslimanima, ti si tu. O čemu je riječ?
@TALIB jarane Talib, Alllahu egber, po tisucu puta ! nego, vazi li taj dzihad i protiv Sija Rafidija ili oni ipak imaju povlasteni status u srcima pravih muslimana ?
@KLIXXO NE BUDI GLUP, MUSLIMANI SU SILOVALI I UBILI BUDISTKINJU I TIME PROUZROKOVALI SUKOB, A NE MIR, VIDIMO KAKO SE ISLAM SIRI, SILOM, FUJ, GDJE GOD KROCE NOGOM NEKI RAT.
Šta može reći čovjek koji donacije prima od japanskog kulta Aum Shinrikyo. To su oni koji su ispustili otrovni gas Sarin u tokijski metro, čisto da se prisjetimo.
I onda kada neki muslimani krenu da kude Al-Kaidu? Al-Kaida je spasila obraz muslimana,koji smo odavno isprljali. Postali smo poput žena i kukavica. Osim današnjih mudžahida. Frontovi ponosa i slave još uvjek su otvoreni. Frontovi džihada još ne trpe kukavice. Neka oči kukakvice nikada sna ne vide. Odazovite se All\'ahu i Njegovom Poslaniku. Zovu vas da povratite vaš ponos. Okanite se igre i zabavi i budite pravi muslimani. Vatra džihada je planula svijetom i širi se nekontrolisano. Kafiri pazite da se ne opržite. A budiste će stiči ono što zazivaju. Pa neka onda viču teroristi.
Poštovani, molimo razmislite o doniranju projekta advance.hr - vaša potpora je nužna u očuvanju neovisnosti ovog medija
@FU,J!! koliko se ub.istava desi u svijetu, pa niko ne spominje je li krs.canin,pravos.lavac ili slicno,a ako je to ucinio mus.liman, koji usput moze i biti ate.ist,ali iz musli.manske porodice, odmah se kaze MUSL.IMAN. zar ne vidis da svijet trazi dlaku u jajetu,jednog pojedinca iz burme( vr.a.z.j.e. mate.rnine) da to objavi u svijetu. zar to nije nacion.alizam? a to su se ovo dvoje ga.madi sr.pske raz.nijeli i sto su isto tako mogli raz.nijeti mus.limane okolo,to nece obici svijet. zasto? jer svijet radi protiv musl.imana,ali usprkos tome ISL.AM JE RASTUCA VJ.ERA BROJ JEDAN U SVIJETU, a svi se vi toga bojite,zato pricate,a ne znate ni sta PRICATE. Unaprijed se izvinjavam ako je uvrijedljiv komentar za sve vje.rnike bilo koje vj.ere.