Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko o sudstvu i pravdi
Toliko o američkoj jednakosti crnaca i bjelaca. Nikada se neće izravnati.
najjeziviji dio: " Obojica su osuđena na smrtne kazne, pa je kazna preinačena u doživotnu jer su advokati utvrdili da nema fizičkih dokaza da su oni počinili ubistvo." Cuj ako nema dokaza necemo vas bas smaknuti, ali vas hocemo dozivotno drzati tu... a nema dokaza... i to je amerika...
i sta sada, kako nadoknaditi ljudima svu bol i patnju. SEREM se na americku pravdu.
eh, kad su crnci i muslimani u pitanju, DNK uvijek zakaze ... crnci, borite se i vi protiv anglocionista, to vam je jedina sansa da postanete ravnopravni ! Allah je najveci !
Ja sam kao civil proveo 4 godine u logoru Sarajevo, isto prav zdrav, gdje su nas pobili 11.000 i 60.000 uinvalidili... i gdje neznaš kad će na tebi neki sadistički manijak izvršiti smrtnu kaznu snajperom... ili granatom.
sami bog zna koliko je nevinih ljudi kod "demokrata" zavrsilo na elektricnoj stolici ili umrlo na dozivotnoj zbog pogresne boje koze..
Žalosno sada bi te sudije i sve tužioce osudio na 30 godina da više negreše.
Sad ih možeš jebat .. :(
Ispaltiti ljudima sad pare da uzivaju do kraja zivota...Al nema ti para koje mogu zamjeniti nepravdu.....
i kod nas su svi negirali krivicu pa jadni leze neduzni...Gashi, Zijad, Lakic, braca Dacici,Nihad Vahovljak,Vernes....itd
30 godina u zatvoru, iskoristeni su kao radna snaga i osudjeni bez "adekvatnih dokaza" to sto su njih dvojica crnci to nema sigurno nikakve veze sa presudom, cesto se u jednoj tako razvijenoj zemlji desavaju ovakve greske
Čuj glupih klixovaca- "Par je osudjen"....
Sada ih lagano tuže i dobiju 10-tak miliona.
Šta ti je reć Amerika :D
Ovaj što je pocinio ubistvo negirao zlocin a njih dvojica pod prisilom priznali i to je to nema daljih vjestacenja i dokazivanja,jos samo da su osudjeni na smrtnu kaznu i americka pravda bi dosla do izrazaja.
jesu bili osudjeni na smrtnu, ali - pazi sad - to je preinaceno u dozivotnu nakon sto je utvrdjeno da ne postoje dokazi da su oni to pocinili. ako nema dokaza dobijes samo dozivotnu. americka genijalnost.