Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek go do pasa jaše konja, slika se dok iz glisereaopet polugo peca ribu. Vozi slepere, upravlja vozom, leti u lovcu. Liku je jako puno stalo do imidža i da se pokaže kao neki frajer. A čim mu treba čitava kampanja za to onda je u stvarnosti sve suprotno od toga.
Putin, kompleks midgeta
Putina sam prije ovog u Ukrajini postovao vise nego sve ostale politicare jer je imao svoje “JA” i nikome nije dao pardona, ali nakon sto je izvrsio invaziju na Ukrajinu postao mi je najomraženiji politicar…
Nisi jedini.
Blair je jedno vrijeme bio jedan od najjacih ljevicara i cijenjen na citavoj zemaljskoj kugli. I onda ga uvuce Bush u ratove gdje su obojice izmisljali da postoji neko cudno oruzije u Irak i ubijeli bez razloga civile i napali drzavu bez ikakvog povoda. Taj Blair je sada na smetljistu historije gdje ce uskoro i Putin za njim. On da ima obraza nebi nista komentarisao vise.
Izgubio si ga jaro davno....