Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako samo pripremaju teren da puste Ukrajinu niz vodu ... Pitam se da li su ikad postavljali ovakva pitanja kada su Izraelu slali oruzje, a salju evo vec decenijama.
Vide da upadaju na Ukrajini pocinje novi krug na Bliskom istoku ulazi tamo....
Izrael se ne bavi ovom vrstom kriminala, pa i izdaje svoga partnera. Ukrajinci su prokazani mafijaši. Ameri su tu skroz zakazali.
Rat kada potraje pretvara se u obično ratno profiterstvo. Narod naheebo, guuzonje trpaju džepove.
Zelenski šalje braći cionistima
Licemjer
To je ono kada sebi umisliš da si svemoćan, Bog na planeti, a onda te neko načuturi ko francusku sobaricu i tek tada shvatiš da si običan, svakodnevan i ništa posebno. Kaubojska nadmenost je platila visoku cijenu prvo u Avganistanu, a evo sada i u Ukrajini. Oni, naravno, to neće priznati kao svoju slabost i nastavit će kao nojevi da zabijaju glavu u pijesak, živjeti u oblacima i i 'otmjeno' propadati.
Ma nema sanse da ukrajinci prodaju donirano oruzje trecim stranama koje to oruzje na kraju prosljede rusima....nema sanse...
Zajebo Zelenski NATO Sve dobio a pedlja nije oslobodio 🤷‍♂️🤷‍♂️
Imali smo mi naše logističare švrakiće koji su nam prodavali donirano oružje.
Imali smo mi naše logističare švrakiće koji su nam prodavali donirano oružje.
Za 44 milijarde dolara, mogla bit iskorijenjena glad
Danas samo gladni i prave djecu Bigati imaju kućne ljubimce 🤷‍♂️
Ukrajinci su u živom novcu dobili samo 10% od te sume. Sve ostalo je ostalo u SAD, odnosno u vojno-industrijskom kompleksu. Ovaj lopovluk ukrajinskih vođa će, naravno, na kraju platit narod što gladan, ćoravi i sakat. Dok će Zeleni, ako ga narod u međuvremenu ne objesi, uživat u Hurgadi u vili svoje punice.
Davno je Interpol poceo istrazivati kako donirano oruzje zavrsava na crnom trzistu. Samo je to prije godinu dana predstavljalo nacionalnu izdaju i nosilo kamaru minusa, jer 'Slava Ukrajini' i slicni fazoni. A istins je da ce rat zavrsiti, oni sto su ratovali ce se rukovati, mrtvi ce se prebrojati, ali neki ce i zadovoljno brojati solde, jer rat je dobar za biznis.
Ne znaš ti kud pišaš
dok je levata bit će i rolata
Ovako su zeleni termiti preusmjeravali humanitarnu pomoc narodu u privatne dzepove. Jedna vreca za booookira 💩💩💩💩
Pola oruzja uvijek zavrsi u svercu
Ide Izraelu sve