Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
P ovaj gospodin Jovanovic koji se svog imena i prezimena stidi pa ga promijenio u ,,sprajc,,da moze podlije provocirati hrvate...to sve govori o tom gospodinu koji se prodaje kao hrvat
Meni je ovaj Sprajc ublehacina teska... Eto toliko
Emir Hadzihafizbegovic najbolji glumac nasih prostora. Čemu to omalovažavanje svega što je iz BiH? Izjest će vas ljubomora što nemate ni pjevača, ni glumaca, ni sportista da valja.
Kod nas u Bosni kad je bila oslobadajuca operacija maestral i kad su Hrvati dolazili sa juga, njihovi vojnici su se zalili da su prvo njihovi zapovjednici pobjegli.
Samo nije reko dali ovo važi i za BH Hrvate
Ma za sve...njemu je bitno da je...e sve hrvate...zajeban lik ovaj Jovanovic...teski udbas...kako ne voli hrvatsku i hrvate isto tako ne voli bih jer on zeli imati veliku srbiju...veliki prijatelj ante nobila
odlican lik - svaki put zategne dobro - i popusti naglo..... sjajan sarkazam i ironija....
Zna covjek dijagnozu,vidjeliste brenu na carsiji nasa dijagnoza!