Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najžalosnije je što se sva priča svela na mitroviće i njihovo "preživljavanje" tragedije. o mrtvoj djevojci i njenoj porodici niko i ne priča...šta je još jedan pučanin naspram novokomponovanog kriminalnog-korumpiranog političkog plemstva...
nedaj Boze nikome ove sudbine i iskusenja....
Hipoteticka sranja e moja budalo da si ga odgojio kako treba nebi balaonji dao takvo auto da vozi .
Očekujem da Željko Mitrović za svog sina otvori još jednu televiziju, recimo PINK ZATVOR, da mali ima šta da gleda dok robija jer je pi*ka mala udarila devojku kolima i pobegao i ostavio je da umre.
što lupaju po unlike-u, ne kontaju jadni
'bem ti sudbinu.
Nemojte da ste glupi, vozio je 100 na sat u ulici u kojoj je bilo dozvoljeno četrdeset, pogledajte malo srpske izvore vijesti! Na Kuriru je cak i objavljeno da je najvjerovatnije on prosao i kroz crveno! Ko je tjerao njegovog oca da mu daje toliko jaka kola ako ima vozacku samo mjesec dana?! Ko ga je tjerao da vozi 100 na sat kroz gradske ulice gdje je ogranicenje 40!??!?! Bas je jadan, sto nije jebenom glavom mislio i pokusao da pomogne djevojci, ili smanji brzinu na vrijeme?
Da se ispravim, toliko sam iznervira, godinu dana, ne mjesec dana**
Kurir nisu pouzdane novine, isto ko sto je kod nas eskluziva portal, tako ne vjeruj u sve sto pise
ma vi možete pričati borbene i pljuvati dokle oćete momku ako je bilo zeleno a njoj crveno da je išao 500 km/h ona je kriva nedo bog nikom ljudi zapitajte se svakom se to može desiti i netreba osuđivati osim u slučaju kad neko vozi pjan nafiksan i sa takvim stvarima !!
kako bi ja ovog debila smjestio lijepo u zatvor za ubistvo pa mu više nikad nebi palo na pamet da po naselju vozi 100 km/h
Skroman a voza se sa BMW-om X5.
nedo bog nikome da se desi zgazis cuku pa ti zao nemozes da spavas,a ne covjeka ili djete,bog mu dao sve u zivotu aliga je zapecetio za citav zivot,mogo je ovo mogo je ono ali jebiga takva je sudbina,
Nadasve interesantno poimanje skromnosti. Familija Mitrovic sigurno ima ergilu svojih vozila, samo idiot moze 19godisnjaku dati u ruke X6
http://www.kurir-info.rs/tuga-sahranjena-andrea-bojanic-clanak-900785 Svaki komentar je ovdje suvisan. " Da je sreće ti bi sahranjivala nas, a ne mi tebe, rekao je rođak. U povorci koja se kretala prema mestu gde je Andrea sahranjena komentarisali su da bi bilo neumesno da se Mitrović pojavio na sahrani." "Mitrović je vozio BMW X6 koji je velikom brzinom je išao niz Ustaničku ulicu iz pravca Bulevara kralja Aleksandra. Kad je došao do pešačkog prelaza, gde postoji i semafor, pojavila se devojka, koja je prelazila ulicu. Automobil je naleteo na Andreu, koja je od siline udarca odletela čak 30 metara"
Pa dobro osim ako se izuzme brzina kretanja Mitrovic nije sekunde kriv
Pitam se, da li mu sin divlja i po Londonu ?! Cisto sumnjam ! Treba kazniti i oca jer je on prvi kriv sto mu je dozvolio da to auto vozi..
baš mi je žao djevojke,bolje da je zgazio 100 srba radikala nego nju jednu
mene je dva puta klepilo auto: jednom na trotoaru a drugi put dok sam prelazio na pjesackom dok je sijalo zeleno svjetlo. nikad nista nisam dobio :/
Odgojio si divljaka i ubicu, koji je transporterom prekoračivši brzino za 60km/h, a pri brzini od preko 100km/h pregazio djevojku kao da je posljednji šljam, pri tom se nije ni zasutavio, već je produžio i pobjegao tatici iza leđa da ga spasi. Ubicu treba adekvatno kazniti, ubio je nedužnu djevojku i pobjegao!
Kako si paglu. Mladost ludost, i ti bi divljao ulicama ili u selu gdje zivis da imas novca da kupis sebi ovako auto. Sudis momka jer nemas nista. Ovo se svima moze desiti.
@bosnaman Imam 33 godine, živim u Evropskoj metropoli u vlastitom stanu od 120m2, koji sam kupio vlastitim radom, imam doktorat znanosti, automobili me ne zanimaju, vozim audija od 30 hiljada eura, mogu voziti od 200 hiljada da sam bolestan na to, tako da ne gledaj svakoga kroz svoju jadnu prizmu. Meni se sutra može destiti da pregazim nekog na cesti, ali ne može mi se desiti da pri tom pobjegnem i ostavim nekoga da umire i da vozim preko 100km/h, gdje je ograničenje 40km/h. Da je ubica vozio sporije, velika je vjerovatnoća da bi djevojka možda preživjela, pri toj brzini bacio ju je 30 metara i pobjegao! I to je nečija kćerka, sestra, itd!