Odgojio si divljaka i ubicu, koji je transporterom prekoračivši brzino za 60km/h, a pri brzini od preko 100km/h pregazio djevojku kao da je posljednji šljam, pri tom se nije ni zasutavio, već je produžio i pobjegao tatici iza leđa da ga spasi. Ubicu treba adekvatno kazniti, ubio je nedužnu djevojku i pobjegao!
Kako si paglu. Mladost ludost, i ti bi divljao ulicama ili u selu gdje zivis da imas novca da kupis sebi ovako auto. Sudis momka jer nemas nista. Ovo se svima moze desiti.
@bosnaman Imam 33 godine, živim u Evropskoj metropoli u vlastitom stanu od 120m2, koji sam kupio vlastitim radom, imam doktorat znanosti, automobili me ne zanimaju, vozim audija od 30 hiljada eura, mogu voziti od 200 hiljada da sam bolestan na to, tako da ne gledaj svakoga kroz svoju jadnu prizmu. Meni se sutra može destiti da pregazim nekog na cesti, ali ne može mi se desiti da pri tom pobjegnem i ostavim nekoga da umire i da vozim preko 100km/h, gdje je ograničenje 40km/h. Da je ubica vozio sporije, velika je vjerovatnoća da bi djevojka možda preživjela, pri toj brzini bacio ju je 30 metara i pobjegao! I to je nečija kćerka, sestra, itd!
Prikaži sve komentare (69)