Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi Bosnje sto se raduje poplavama u Hrvatskoj a prije nekoliko godina ljudi ginuli od Zenice do Broda zbog poplava. Fasisti nema sta. Mislim ovi sto se raduju
druže da i kod nas bude poplava svake godine,niko ne bi razmišljao o smijanju jedni prema drugima,jer ipak dosta idiota se smiju sa vrha vlasti i iza tastature.
Ja kad gledam slike sa ovih prostora (ne mislim na usminkane centre gradova niti prelijepu prirodu) vec ovako realne slike koje se uslikaju nakon nekih situacija, tu vidis gdje smo, kako zivimo...Fasade, infrastruktura....Ne vidim razliku izmedju ovog i siromasnog dijela Azije npr.
Ovo se u normalnim zemljama zaustavlja odvodnim kanalima. Prikljucna masina za kopanje kanala kosta 6000 eura, montira se na traktor, I za dan iskopa oko 1500 m, kanala
Molitvama uz HRVATSKU i braću Hrvate.
Sve zbog mostića koji je zaustavio protok vode.
halo pozega javi se..A ja joj kazem mico lezi a ona ne moze ni da sedne.
Odma se sjetim onih poplava u BiH prije nekoliko godina
Boli me q u r a c
Haos, hiljade, talas, voz, fudbal, preduzeće, uopšte. Ovim muslimanima u Sarajevu vrane popile mozak.
...sto se mene tice te UZP-ovce moze sve voda odnijeti,zaboli me za njih.
Dobar je UZP pasos tebi i takvima mrziteljima Hrvata kad treba u EU na poso pa se qur*it po mahali sa Mercom? Jel dee? Meni je zao svakog covjeka koga nesreca zadesi, to se zove humanost i filantropija. Nije tebi Hrvat kriv za stanje u zivotu, prvo krivca covjek treba traziti u sebi. Hrvat-Bosnjak i Srbin su tri brata ali nismo isti.
A najsretniji bih bio da se takmicimo u dobrom.
Ovo je opomena nama svima kakvi smo...
biće tsunami u Portugalu , Britaniji i Americi i dijelu Afrike negdje 2024 ili 2025 , 250 m visine zbog pada asteroida od 80 m u atalantic. zapamtite ko vam je rekao.
vidim naslov ili kao naslov "Tsunami poharao istočnu obalu SAD" itd... vidimi piše 11.mart 2025 ili 24...nejasno.
vidim i neki čudan naslov 21. juna ove godine, veliki belaj ...ne znam šta je.
hoće to kad se šume siječu a betonizacija uzme maha. loše vođenje države dolazi na naplatu.
kako uvijek najsiromašnije i bog voli bogataše a prezire sirotinju ko naš čovjek.
Ustaska zastava na kuci stovatelja evropske nekulture.