Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta je sa sudjenjem za podstrekavanje cinjenja ratnih zlocina nad zarobljenim iz zgrade "Vranice" u Mostaru? Je li to ona osoba koja je konstantno sirila govor mrznje u medijima pod kontrolom diktatora Franje Tudjmana?
Hebo te što ti je Hrvatska, ljudi sve pohapsiše zbog korupcije i finansijskog kriminala. Kod nas nikad niko nije za to odgovarao, i sumnjam i da će ikad. Čak štaviše takvi kod nas napreduju. Zato i jesmo g.uzno crijevo Evrope.
Bože!!!!!!!!!! Pa ko će nas sad pljuvati po hrvatskoj televiziji?
Da budem njen zatvorski čuvar :)
neka hvala Bogu,ove se kuje dobro sjecam,i njenih ratnih izvještaja,tipa,NASTAVLJA SE MUSLIMANSKA AGRESIJA NA MOSTAR,a nas napadaju dvije gardijske iz Hrvatske,i dvije iz Hercegovine!!
Peniskracijo, ti nisi rasista, ni slucajno, to sto si nepismena oprastam ti kao i ovaj y(ipsilon) ako si cula za njega, a komentari se ne mogu pisati jer su te jadne zene bile silovane, a ova humanoidna kreatura je rado davala, a jos radije uzimala.....
Nista drugo mi ne padne na pamet kad cujem ime ovog hercegbosanskog poluproizvoda osim VRANICA!
Inače, Dijana Čuljak je poznata po ratno-huškačkom izvještavanju: https://www.youtube.com/watch?v=NMS6tyactW8 https://www.youtube.com/watch?v=3RCNrryzxdM https://www.youtube.com/watch?v=0LBeYGNQD2c
Sad će se jedino moći poševiti kroz rešetke, "nesvjesno" !!!
Hebo joj Šmiljko Šagolj dijete , 2 najvećih U zlikovaca koji su lažima i mržnjom navraćali ust.aše da ub.ija.ju nevin narod.
Nosit će ih na duši, i dabogda je dragi Bog kaznio najvećom kaznom Hasan Balić, Alija Ćamo, Senad Ćehić, Dževad Ćolić, Mimo Grizović, Vahidin Hasić, Dževad Husić, Zlatko Mehić, Nenad Milojević, Fahir Penava, Ševko Pobrić, Nazif Šarančić Fedža Husković Zlatko Mehic Zuba Hasan Balić, Alija Ćamo, Senad Ćehić, Dževad Ćolić, Mimo Grizović, Vahidin Hasić, Dževad Husić, Zlatko Mehić, Nenad Milojević, Fahir Penava, Ševko Pobrić, Nazif Šarančić Fedža Husković Zlatko Mehic Zuba Hasan Balić, Alija Ćamo, Senad Ćehić, Dževad Ćolić, Mimo Grizović, Vahidin Hasić, Dževad Husić, Zlatko Mehić, Nenad Milojević, Fahir Penava, Ševko Pobrić, Nazif Šarančić Fedža Husković Zlatko Mehic Zuba
Profuknjača, neopjevana!
ooooo, dosla maca na vratanca
Dijana Čuljak je u maju 1993. "intervjuisala" zarobljene pripadnike komande IV korpusa Armije RBiH u Mostaru koji su stajali sa uzdignutim rukama. Svi oni su poslije pobijeni. Napravila je ratno-huškački prilg za HRT i indirektno učestvovala u ratnom zločinu nad zarobljenim vojnicima.
Zna ona ko joj je dopustio da snima uhapsene iz Vranice u Mostaru.Taj isti ih je i ubio.
Ima psihopata koji su zedni krvi, i samo kada nekog muce i lise zivota osecaju vrhunsko zadovoljstvo, i samo tada su srecni i zadovoljni. Za takve osobe rat od 91-95 god bio je nesto najlepse sto im se dogodilo u zivotu.
U bajbuk olosu jedan,sirila si mrznju 93-e to si nastavila i poslije rata,gledao sam snimke nasih momaka iz vranice koji su pobijeni ti si upoznata sa svim stvarima kao i izdajnik nas Juka Prazina,pravda je spora ali je dostizna i svi polako zavrsavate kako ste zasluzili!!!