Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće reći da su ga ubili amerikanci?
Svi se urotili protiv njih sem rusije koja ih najvise kostala kroz istoriju
O istoriji srbije po srpskoj verziji znam da je bila veca. Onda ste imali ogromne pobjede na bojnom polju i sad ste manji.
Jao sto ovi vole da pisu bajkice auuu
Da se razumijemo, Djindjic je smetao rusima jer je bio pro evropski!!! Dakle moze sad da prica Tadic ili bilo ko da su prijetnje stigle iz SADa, ali RUSI MOGU DA SE JAVE I IZ SADa!!!! Inace je ovaj Tadic lagano prolupao..
Ma ko nam bre Djindjica? Nicu .etnici nego Ameri, ili sta sad bre ovaj prica?
Promjena kolosijeka . Kada ide iz Beograda u EU previse gleda udesno.
Svi znaju da je Dzindzic bio prozapadno orijentiran politicar i da je zato ubijen, a to ubistvo su organizovali radikali - produzena ruska ruka u srbiji.
Kako laze ovaj ruski spavac, pa to nije normalno!!! 😆😆😆 Djindjicu prijetili smrcu Vucic i Seselj, i to javno. Djindjic zelio Srbiju u potpunosti okrenuti Zapadu, a oni da mu prijete 😅😅😅
I ovaj je odlijepio skroz i skrenuo desno u rusofilski ambis.
Ma hajde bogati upri prst u drugog pravi balkanski krkanluk uvjek neko drugi kriv
Kod Srba je uvijek neko drugi kriv a oni su žrtve
ma ja...amerikanci su krivi, Zemunski klan je ustvari uz Bruklina
Ovaj bi bio isto kao Vucic da je se dograbio vlasti.
Bio je tu gdje je Vučić sada.
Kad sutra Vučić kaže ""prete mi stalno izbegajem atentate""