Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To nije tvrdoglavost! To je suverinitet i stav Kosova. Ne petljaju se obi u tuđem dvorištu kao vi
Vi imate mitove i legende, ostali narodi imaju historiju!
E nisu baš svi možda Fikret piše komentare!
Čuvaj se ti da ne dobijetet ponovo po tamburi pa onda možete od Tuzle do Sarajeva da se vozikate bez pasoša
Bravo za stav Kosovske vlade a ne ko ovi nasi gz ljubci - mogli bi nesto i nauciti od Albanaca
\"milion poginulih u prvom svetskom ratu tu su legende i price ispricane sto vi ostali nikad ne mozete da svatite i razumete, daleko ste vi od Srba!\" \"Vi imate mitove i legende, ostali narodi imaju historiju!\" Hahahaha umirem! :D Koje spuštanje Srba. Svaka čast na komentaru.
Pa ako su ilegalno u kosovu sto ih ne uhapsite?
Tako je Taci, udri tu GENOCIDNU marvu tamo na Kosovu!
@@BIH... 30.07.2011. u 04:11 bla bla bla patetika....
Iskreno, ja podržavam Albance. Istog mišljenja su 99% Bošnjaka. Šta ću koji raćku podržavat srbe kada nikakvo dobro od njih nije viđeno. mi treba da se zapitamo šta ćemo sa embargom koji su nam uveli. Kosovo donekle i poštuje i podržava BiH jedino zbog Bošnjaka na Kosovu, jer drugog razloga nema, od nas nikakvog haira nemaju.
pa idi...
PO CEMU JE OVO TVOJ SAJT A NIJE MOJ...AJ OBJASNI PLEASE...JEDINO AKO NEMAS FASISTICKE I MALOUMNE STAVOVE..ONDA U DURE IDEM SA OOVOG SAJTA..ODMAH.
\"protiv Kosovu\" ...\"su upravo\"??!!!.... razgulite sa nasih sajtova! imate svoje...Hvala!
OVOG COVJEKA POD HITNO TREBA ZATVORITI....OVAJ JE KRVNIK KAKVOG NEMA U SVIJETU...U 21 VIJEKU.
@BIH... 30.07.2011. u 03:16 gramatika u jeziku te odaje ko si? shvati ne pali vam! i jos nesto DA Bosnjak sam!
Ovi što pišu protiv Kosovu su upravo srbi. A ako neko od albanaca čita ove naše vijesti neka zna da nijedan bošnjak neće stati na srpsku stranu. mada ne vjerujem da albanci posjecuju nase sajtove, nisu oni srbi da pljuju po tudjim dvoristima.
sh.iptari lupaju minuse...dezuraju :-), kako ste ofirni hahahahaha