Cilj bio uspostavljanje reda
0
Tači: Policijska akcija nije bila provokacija
Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad vec prenosite vijesti koje je ispljunula SRNA, jasnije to naznacite. Kosovo nije samoproglaseno vec medjunarodno priznata drzava, neovisna i suverena.
FREE KOSOVO---KOSOVO JE DARDANIA...!!! SERBIJA===TERRORIZAM FASIZAM...!!! SERBIJA-SERVIJA SVE MANJA I TANJA KO NOKIA...!!!
A jesi gl.up momak tamburica aka yu star i jos ped.ercina po vrhu vidim da bi da te cela brigada crnja a! Ne znam kako je u danskoj trulo valjda i stro bas danskoj? I Kad je vec tako ajde sredi onda da mi jos placaju ako vec radim za ove bal.ije!
Pretorian radi na ovom portalu Sarajevo x...!!! Pretorian.............kako je u Danskoj....?!!!
Nauči da pišeš balijo pa onda dođi da laješ ovde!
bogami ste mi sumnjivi, prenosite vijesti od SRNA, ovi srbi vise na portalu, da vi niste istocno sarajevo-x.com. daj skinite onog lignjograda vidis da frajer pjeni, boji se da lavovi jos ne jedu srpsku nejac po Sarajevu
Braćo imal ko da me odmeni celu noć nisam spavo prvo sam se borio na američkim portalima posle na australijskim. Nije mi žao za krst časni ali nemogu više ranjen sam , imam ranu na želucu od redbula
http://tinyurl.com/3uz6sqm
srbosijek za sosone, jedino orudje.
to sipci, ne begenisem vas, ali radite ispravno!
Ma sve muslimane treba u Potocare! Djubrad koju niko ocima ne moze gledati u Europi! A Sandzaklije u more da im se zauvijek izbrise porijeklo!
eeebo li vas SRNA ta oni su u ratu lagali da sami na sebe pucamo i vi prenosite konstantno vjesti sa SRNE .. na obraz vam sarajevo-x !!
isti likovi, isti komentari...
Nadrljali/nadrapali ste krscani!
u cufa mu se vidi da je shiptarcina.....
KRSCANI IZUMIRETE! http://www.youtube.com/watch?v=ca9BkACsaOM Njegova kazna za zlodjela koje su cinili krscani nad Muslimanima sirom svijeta u historiji jeste spora, ali CE STICI! Statistika tj. matematika ne laze! I zato je ovo istinita parola: ISLAM WILL DOMINATE THE WORLD!
youtube.com/watch?v=SA7B_wiU27s&feature=related