Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema ništa od ulaska u EU. Možda je i tako bolje, jer je EU birokratska zajednica država loje su prošle svoj vrhunac (osim Njemačke) i koja će se brzo raspasti. Nacionalistički papci su svugdje većina. Ovo je planeta papaka.
Mala kolicina intelektualaca i dobrih ljudi je odrzavala planetu koliko toliko, sad se stoka nepismena nakotila, i to ti je kraj planete
Propali Makedonci. Čak se i mi, Albanija i Moldavija moramo pribojavati za medalje u takmičenju najglupljih i najrahljavijih.
Žalije mi je Makedonije nego nas, natjeraju ljude da promijene ime države i onda im kažu sačekajte još malo. Trebali su ući u EU prije Bugarske i Rumunije.
Svi na proteste ali u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru, Bihaću, Bijeljini, Tuzli, Brčko, Doboj itd... Zajedno i Srbi i Hrvati i Bošnjaci i Jevreji i Romi i ostali..... Ustanak protiv lopova!!!!!!
Vrlo jasno Evropa prvenstveno njemacka bez ičije pitanja ustupa balkan rusiji zbog plina imamo istu situaciju kao pred ll sv rat i dogovor o ne napadanju hitlera i staljina
Nista se ne desava, to ce biti Makedonija bez Zaeva. Jednostavno.
Lekcija za nas: Pr0stitucija u NATO ništa dobro ne donosi. Čuvajmo ovo što imamo i pazimo jedni na druge.
u Makedoniji se najbolje jede od svih bivsih Jugoslovenskih republika. Govorim o bas onoj balkansko-turskoj/grckoj klopi ne o nekog visokoj gastronomiji, naravno.
Makedonija ima sve uslove da udje u Eu bolji su od bugarske ali sta ce im sad Eu ovo sad sa srbima i albancima balkan union je puno bolje za njih jos im fali turska kosovo i crna gora i bice kraljevi
Onog trenutka kada je Bugarska srala trebali su otici u Kinu na pregovore da popricaju.
VMRO su likovi poput Vucica koji zele saradnju sa srbijom i kad bi mogli da rastjeraju sve Albance i sve Bosnjake.
Ja sam mentalno poremećeni krezzubi mazlum!
boli me briga imam svojih problema u BiH