Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vide i ove nove izbjeglice iz Afrike da je Srbija oduvijek bila otvorena za ljude iz različitih regiona, različitih nacija i da je u Srbiji važnije kakav si čovjek, a ne šta si po nacionalnosti i koje si boje kože. Zato su i odabrali Srbiju kao mjesto prebivališta.
Jednog dana shvatice mnogi gdje su zgrjesili ,prema srbima !
I po tome se vidi koliko su srbi ugrozeni u bivsim ,,bratskim republikama ,, !
stradala u svakom pogledu !
Dodik i Companija bi najradije svima dali utociste u RS samo nek nas je vise ,
Znas kako, Srbija je i gubila stanovnistvo, i danas ne bi bilo dobro d kontrolise toliku teritoriju. inace imamo 80000km2 u Srbiji i jos 25000km2 u Srpskoj, 1500km2 na Severu Kosova, i pola CG. Nije malo, pogotovo kad se uporedi s vama, koji kontrolisete manje nego Vojvodina.
Kako nismo nista postigli? Pa ublazili smo pad stanovnistva u SRB? U Bugarskoj i Rumuniji za 10 godina pad stanovnistva je epohalan, u Bugarskoj 600k manje, a Rumuniji 2 miliona, dok u SRB i pored sankcija/odliva/ratova pad je bio 270k(sa 7,5 miliona na 7,23 miliona) Sto je lose, ali ne lose kao u ovim zemljama. Mnoge sela su ozivela ovim izbegglicama, ma koliko nekom sve ovo smesno izgledalo sto pricam, koliko toliko su pomogli Srbiji sa stanovnistvom, jer kad imamo pad stanovnistva koj ce mi k velika Srbija. Isto i s Kosovom, da su ostali s nama, danas su izracunali strucnjaci bili bi u istoj banani kao Makedonija! Ovako imamo teritorijalno za nijansu manju Srbiju, ali sa vecinskim srpskim stanovistvo, i velikoj asimilaciji ostalij, uzeli smo Vojvodinu sa 70% Srba, i ponovo teritorijalno i populacionu najvece podrucje na prostoru Juge. Takodje tu je i RS, a i CG je pod velikim uticajem od Srbije, i Sever Kosova. To nam je ostalo, nije dobro, a nije ni lose :) Vama? Tuzno. Ozb sam.
trebao si ga malo vazelinom namazat
Hahaha, obozavam ovo: "jes' nam lose ali vidi gdje je Bugarska i Rumunija" xD CG nije pod velikim uticajem od Srbije, CG je pobjegla glavom bez obzira iz Srbije (a ko to normalan ne bi?) a otkad vas je odjebala ide samo naprijed. U sportu pogotovo, pogledaj recimo kakva ste sila bili u kosarci dok su Crnogorci bili uz vas, a gdje su oni sad: dva puta zaredom vas porazili u kvalifikacijama i ubjedljivo osvojili svoju grupu:D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako bi bilo lijepo da su pobijeni, ali jebiga....pobjegoše u Smrdiju
U Srbiji nema 29 vec 18 kolektivnih cenata, jer zadnji put kad sam provjerio Kosovo NIJE Srbija!
I Republika Srpska nije BiH !
Da to je genocidna tvorevina! Uostalom izvoli... http://www.otisak.ba/drugi-pisu/17421-cia-uskoro-ukidanje-rs-a-bih-ce-biti-jedinstvena-zemlja-vise-nacija-jednog-naroda.html
PRIKAŽI ODGOVORE (1)