Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lud jeste,ali,brate, i doslijedan
Hahahahah kralja,haski tribunal zeli prebaciti seseljovu lopticu srpskoj vladi a ovi je ne smiju da prime jer ce im poljuljati stolicu,pat pozicija.
Ovo je zanimljivije od Sulejmana Velicanstvenog i ostalih sapunica jer se jos ne zna koga ce Vojo j.e.b.a.t.i dok u Sulejmanu samo on j.e.b.e :)))
pa ovo bre ni sloba nije mogao... aaaaaj konjine..
pa šta je ovaj krompirasti preobraćenik sa katoličanstva vojka, postao međunarodni sudski selebriti ?!? oj, hebem te zapade !
On je s Haškim sudijama u talu, sad će Srbija da plati otštetu ,RS /Dodo / će malo Pripomoći sa nekih par bjednih miliončića uzetih od poreznih obveznika . Nega k*o da sude Bosanske sudije
Seselj je vec odsluzio svoju kaznu: 24 godina zatvora u Hag. Po zakonu, svako vreme provedeno u pritvoru tokom sudenja vredi x2. Znaci dosada Seselj je odsluzio vec 2 x 12god = 24 godina.
Kad mu je Tito čestitao kao najmlađem dr. u bivšoj YU "čestitam doktore" ovaj mu odgovorio sa "hvala majstore" :)
ako jest, e vala svaka mu za to čast !
Šešelja je TITO poslao na Goli otok, a sto bi ga ovi puštali iz Haga, pa nije Vucic toliko lud da stavi na kocku Srbiju u EU s jedne strane i Šešelja s druge strane jer Haški sud i poslije puštanja osudjenika na slobodu izdaje rješenje kojim zabranjuje da se bilo koji Haški optuženik bavi politickim i javnim pozivom do kraja života, a on bi se još i kandidovo na izborima tacno on je bolesno lud.
Hoće vojo da stigne na beogradski Pride
čekam Klix da objavi vijest da je Đoković sa puno emocija proslavio pobjedu Helena i plasman u osminu finala SP :D
Kralj od coveka: https://www.youtube.com/watch?v=UCtsWLgOzIo
Koja krkanska posla..
ovaj je budala na cetnicki nacin tu doktori nepomazu samo dobar zapis ili metak u vuglu
Kada bi tebi neko smjestio metak u "vuglu", sigurno ne bi odgovarao za ubistvo čovjeka, nego za ubistvo konja!
hahahha ispecii da nebi ti cim branis cetnickog zlikovca sigorno si iti zlikovac.olos brani olosa il ti je Vojka ljubavnik bio njega su u Zenici zvali misis Vojka.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)