Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sa gradskih autobusa mu otpadaju tockovi i ubijaju ljude.
Hocel kad se odveze opet i dovesti ili ce morat da ostane tamo jer se nece moci vratit.ili sta.,
Ismevanje ili omalovažavanje velikih ideja je nepravedno i nedostojno, jer svaka ideja zaslužuje da bude saslušana i razmotrena sa poštovanjem
Tako je. Ideja o Velikoj Crbiji i Crpckom cvetu je od vas napravila monstrume. Crbi vam utrpali gusle, pravoslavlje i jna tenkove i haubice pa ste sad jedna od najomraženijih plemenskih zajednica u Europi. Marvo vlaška.
Srbija je mnogo napredovala, jedna je od vodecih zemalja u regionu, prema tome uopste nas ne cude ovakve vesti.
Srbija ide u korak sa vremenom, svidjalo se to nekome ili ne.
Treba ići u korak sa sa vremenom, svaka nova inovacija je dobrodošla.
Kao zemlja se ubrzano razvijamo i inace i kada je u pitanju tehnologija.
Nasa zemlja ide u korak sa vremenom.
Srbija se razvija velikom brzinom i normalno je da ce mnoge stvari da se promene do 2027.godine.
Interesantno je na kom ste nivou zaostalosti kada vam je Srbija koja juri ubrzano ka 21. veku "Peti element". Guglajte Japan, Srbija mu nije ni blizu, to je 21. vek, nemojte se brukati neznanjem o tome šta sve postoji i dokle ide tehnologija i infrastruktura... Srbija je normalna država koja teži da bude moderna, a to što je u komšiluku to SF to pokazuje kako napreduje komšiluk, nažalost.
Ovo je realno jer Srbija ide napred i razvija se velikom brzinom!
Ovo je realno jer Srbija ide napred i razvija se velikom brzinom!
Koliko je Srbija napredovala, razvila se i šta još planira sa najboljom tehnologijom, iskreno verujem da će za koju godinu u Beogradu na usluzi građana biti leteći taksi!
Srbija se ubrzano razvija koliko god nekom bilo krivo.
Preponosni smo na predsednika iskreno
Covek koji brine za svoju drzavu