Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IZDAHNO bravo evo vam banana
alal vera brate !
Ima dosta takvih slucajeva na ovom svijetu. To je mimo svih osuda. Dici ruku na oca moj brate rodjeni. Dobro ova zemlja postoi. Nisam pametan za takvo nesto.
HAHAHAHA E CUJ \"IZDAHNO\" !!
Ljudi,istina je da su servianeri imjali taj običaj.Pogledajte ovaj link: http://vukajlija.com/lapot Kad god misliš da te srboši više ne mogu iznenaditi sa svojim bizarnim perverzijama a oni otkriju nešto novo o svojoj đavolštini.
a možda je ovaj prdoslavni Smrdin samo po starom smrdskom običaju izvršavao lapot ! niste nikad čili za lapot !? ne znate šta je lapot !? istražite na googlu...no samo ukratko da kažem da je LAPOT stari serbski običaj ritual u.b.i.j.an..ja starih, bolesnih i onemoćalih roditelja od strane njihove djece kako bi se djeca riješila tereta brige o roditeljima.....
Onaj Novosadjanin sto je neki dan ubio djevojku, jel to taj?
Sta bi vi u klitirisu.ba da nema portala \"Blic \",vjerujem da bi se ugasili za 24 sata ! Prepisivacka \"Resavska \" skola !
@Flex glup si leci se dok si jos mlad..
STA OVI SRBI RADE OD SEBE ?