Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je razlika izmedju srbina i vampira ? srbin pije krv svojih mrtvih zrtvi dok vampir pije krv svojih zivih zrtvi !
Eto tako svi Predsjednici drzava na prosotru nekadasnje Yu sada idu kao mali klinci u americku ambasadu i tamo im ambasadori odredjuju kako ce upravljati zemljom. Bijednici i vucibatine a ne predsjednici.
dakle posjeti psihijatriju
ovako ono sto tadic nije smio otvoreno kao prikriveni demokrata, ali opet i neposlusni prema zapadu, to ce ovaj grobar toma da uradi srbima i srbiji. Naime on ce sve uciniti zarad novca a to je poznata stvar da bi srbi sve prodali radi novca, i vjeru, i narod, i drzavu tako su oduvijek radili od kneza lazara pa nadalje vjeciti sluge. E treba dodati da ce toma zvanicno priznati kosovo a srbi mu nece moci da prigovore jer su ga birali ultranacionalista. Kao sto rekoh ovaj ce zauzvrat dobiti kes od amerike i eu tj dojclanda i prst u uho a srbi mogu kmecati onda za kosovom. Medjutim najvjerovatnije da je i vojvodina ukljucena u taj aranzman. E sad srbi su poznati kako se prodaju za saku dolara ili da kazem krojzara kako pravoslavni bosnjaci za austrijske krojcare postase srbi ili kako su ih austrijanci zvali kreuzer serben XD pa ce toma nikolic sve ucinit za novac tako je i slobica isto sve radio klepao na kraju familiju izbavio i njegovi uzivaju a srbi ga famflaju XD
a to sto je dzeko porjeklom sandzaklija to nije problem?
SRBI SJEME VAM SE ZATRLO ZA SVA VREMENA !
EVO ZAŠTO: http://tinyurl.com/cypws7t
Jos jedan dokaz da se radi kako Amerika zeli a ne Dobrica Cosic i ostala precenjena gospoda od strane Bosnjaka.