Neke od izjava predsjednika Srbije
2.5k
Nikolić: Ja sam četnik i RS treba da postoji zauvijek
Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S ovakvim predsjednikom ce samo jos izgubiti Vojvodinu i izazvati haos na Sandzaku, pa nek se okrece RS-u kolko hoce
vrijeme je da pojacamo proizvodnju oruzja i da uvedemo ponovo obavezno sluzenje vojnog roka, da s.t.oka ne bi opet dobila ideju o velikoj s.r.bij.i
RS nije trajna,mnogo grijesis i ne kaze se \"pre\" nego \"prije\",ne kaze ce \"celom\" nego \"cijelom\",ne kaze se \"pretnja\" nego \"prijetnja\".
http://euro.topshop.ba?parent_id=7347
Koliko bolesnih komentara! O cemu pricate bolesnici, svaki drugi komentar vam je klanje, rat?! Jos zivite u devedesetim, najnekulturniji ste i najzaostaliji u celom regionu! I kad neko kaze zajednicki zivot u BiH! Dovoljno je procitati ove bolesne komentare zatupljenih primitivaca da shvati da od toga nema nista! RS je trajna, to sto pre shvatite bolje za vas, da se bavite nekim drugim pitanjima, kvalitetom zivota u okviru svog entiteta, ovako samo gubite vreme, osporavanjem, pretnjama i slicno, toga morate biti svesni!
Mali RhyNo nastavi sisati sisu!!!
Jebiga,ja imam 14 godina,nisam baš mnogo upućen u ovu politiku,ali dok sam čitao ovaj članak , dobivao sam neki poriv da uzmem pušku,metak..i tako.Pogotovo me razbjesnio komentar @RS,jer je ovo Bosna i Hercegovina,nikad neće biti Srbija.Ako bude rata,budite sigurni,bit ću tu, u vojsci.
Jedina cinjenica ovdje je ta da si ti nepismen covjek(NEPISMEN).To sto je neko musliman ne odredjuje njegovu nacionalnost,vec vjersko opredjeljenje.I ne brukaj se dzaba kad ste sve generale prodali za 20 dinara,a mi nijednog jedinog nismo izdali(znaci NIJEDNOG)nijednog naseg generala neces naci u zatvoru(kakav Gvantanamo,lupas bez veze),a svi vasi su u zatvoru-j.b.g. nismo mi izdajice kao vi.....
Srbija razocarala cijeli svijet. S ovim glavonjom na celu su za e b ali svoju cijelu naciju
Svim stanovnicima, domovine nam BOSNE I HERCEGOVINE želim čestitati 20-godišnjicu članstva u UN. Naprijed Bosno i Hercegovino još 200 milenijuma da se vihori tvoja zastava.
Imamo i mi slične u drugom nazivu, samo neka se dodaknu BiH :)
i hitler je govorio da rajh mora postojati zauvjek
i Srbija dobila svog aliju: more bit bidne, more bit ne bidne.... jeb...
Smrdi će sa ovim četnikom na čelu države odvesti sebe u propast i daleko od evroske unije i kosovo nikad neće biti priznato dok je on tu sami su sebi jamu iskopali
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
kakav seljak...
Toliko VOLIM ove sm.rde da zivot dajem da nas ne razdvoje!!!Za BiH i bracu sm.rde!!!