Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@bgd, upravo tako, svima je jasno sta se dogadja. Pa nije niko lud da ga izruci a boga mi cini mi se da i stranci ovdje imaju debelog udjela iz samo njima im znanih razloga...ako si me skonto... Zali boze onolike zrtve kojima se danas svi igraju i koriste radi svojih licnih interesa... Bruka i sramota!!
Njega ba niko vise i netrazi.Koji vam je racku.......
Sto ga zegu hahaha.Ime napisano sitno,aprezime krupnohahahahaha.Ja sranja u pm.
Budala otrcana.Hebo ga pipo
Ljajicu nerise gatibo sevi.
Vojislav seselj je Kralj za Mladica. Dok je Mladic obicna P.cka.
@bosanac pogodio si 100% sta se desava. Dobro se zna da covek ima ozbiljne zdravstvene probleme i da mu nije ostalo mnogo, tako da srpska vlada igra bezobrazno na tu kartu. Velika sramota....
I tebe Ljajicu zajeno sa njim. Ti si posrano BALJEZGALO; PRASE !!!!!!!
izrucit ce ga, al kad vide da je jednom nogom u grobu... oni ce ga izruciti, a sud ga nece osuditi, jer ce poput zlobe umrjeti u zatvoru... trebali bi odmah zabraniti komentarisanje ovog članka, a ne zabranjivati komentarisanje Pasovićevih članaka tipa \"Muškarci ne plaču\"