Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1913 ispravka
Otkud ti ta informacija. Ko to postoji na balkanu, a da srbima nije trn u oku? Naravno da makedoncima sputavaju crkvu, a itekako bi rado srbi opet vodili balkanske ratove iz 2013 godine za unistenje makedonije. A sto se tice komentara da izmisljaju kao i bosnjci. Gospodo bh pravoslavci, srbi kako vec, vi nemate svoje historije. Vi sto imate kradete od srbije, pa vam cas mio nemanic, pa cas bosanski kralj tvrtko, pa dok ga toliko volite, a onda prekosutra iz duse vas vrijedjaniegov grb ljiljani naplavom stitu. Vi ste ti koji litati i koji od izmisljotina ne znate ni sta vam je milo a sta da mrzite!
Ako Makedonci sa nekim nemaju problem to su Srbi. Grci im osporavaju ime a Bugari identitet. Albanci separatisti i pola Makedonije cetaju pod veliku Albaniju. Srbi im jedini nista ne diraju, naprotiv, podrzavaju im interese. Generalno je stav Makedonaca o Srbiji pozitivan i prijateljski. Cak i 1991 nijedan metak nije ispaljen tamo, Srbija je pustila Makedoniju iz Juge uz maltene tapsanje po ramenu za razliku od HR i BIH.
25 godina jada ,bijede i cemera a svi slusaju sta stranci kazu toliko o samosTalnosti
sta je ovo, vise spomenika neg ljudi na trgu....
Medju prvima koje su podrzale nezavisnost Makedonije je i Rusija, cudno hmm. Po ko zna koji put su se popiskili na Srbiju, kao i u vremenu izmedju ustanaka etc. Srbi Rusima trebaju samo kad trebaju vladat Balkanom. Koliko je puta Rusija pokusala otrovat Titu, koji je bio predsjednik Jugoslavije, koju je vodila Srbija, tj. Jugoslavija je bila fino upakovana tzv. Velika Srbija. Nesto kao i EU za Njemacku, legalnim putem Svabe upravljaju cijelom Europom, bez gubitaka, a sve uzese...
@Zilot Hi hi sto tupis jezik đaba prijatelju glavno da se Srbija pljuje
@Zilot Rusija je postojala i u 17 stoljecu, malo procitaj historiju... To sto je upakovano kao Sovjetski savez, isti je princip kao kod Jugoslavije. Cak i da je istina to sto govoris, opet mi nisi pojasnio "lovce" na Titu koje je Predsjednik tadasnjes SSSR slao. Tako da ti teorija pada u vodu. Juga je za SSSR bila neprijatelj kao i svi drugi, jer Tito nije htio da igra kako drugi sviraju. Da se razumijemo ne volim Titu, ali cinjenice koje su se desile su i dalje cinjenice.
SRETNO MAKEDONIJO !!!! I da ti se i naziv prizna vrlo brzo.