Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači ako nas i Šipci prestignu, hajmo se ba fino dogovorit sa Srbima, 100 njihovih 100 naših i na šake, ako oni nas namlate eto im RS, ako mi njih neka je oni sami ukinu...da se bezveze više ne patimo ovako...
Kosovo je napravljeno da bude centar trgovine drogom, legalizuj nelegalizovano. Kosovo ce za par godina biti najrazvijenija drsava Balkana.
Odgovor EU četnicima iz srbijice ,na belaje koje potiču preko njihovih đikana u Crnoj Gori, eto kolko ste jaki srpčići HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kurcic, Dodo i Dacic na aparatima
Srbija od 90. do danas naj vise teritorije izgubila. Eto vam sada velike srbije, sve manja i manja
mogli bi VI pasti na manje od 23% kako ste se počeli cijepati!
Zasigurno je pao - mimo znanja javnosti - deal sa Srbijom. Ruku pod ruku u EU Srbija i Kosovo. BiH će ostati van tog kruga, a ne zadržavaju je od napretka samo predsjednik Republike Srpske sa svojom osobnom strankom, već i braća mu po vlasti u Federaciji, Riđobradi & Co.
Bosna je pojam za Kosovo. Albanija je pojam za Kosovo. Kosovo je maltene mafija sa državom. Čak ih ni Albanci iz Albanije ne vole mnogo.
Nezavisna republika Kosovo, kao suverena i samostalna država, sigurnim koracima grabi ka EU. Moguće je da tamo uđu prije srbije i da postavljaju uslove srbiji za pregovore i ulazak, što bi bilo sasvim normalno i očekivano. Uglavnom, sretno Kosovarima!
fufljo samo se ti veseli tudjoj muci,a nisi ni svestan da ti kosovo moze sutra osvanuti u bih. tada cete po starom obicaju zvati srbe u pomoc. velicate siptare,samo zbog mrznje prema srbima,a oni ce vam sutra biti najveci neprijatelji.a vasoj deci ce prodavati narkotike,kao sto to rade po celoj evropi,pa i kod nas. zivi bili pa videli. pozz
Siptarija i "europske" vrijednosti :-))) Kako se istorija ponavlja. Ovako je nacisticka Njemacka prvo pokorila Cesku i Poljsku, na Balkanu rasparcala Srbiju, napravila NDH, veliku Albaniju, primila u savez Rumuniju i Bugarsku. Bukvalno je sve isto sa ovom danasnjom Njemackom. Saveznike uvijek nadju u balkanskom olosu.
To je kazna za genocid u BiH i pokušaja genocida nad albancima.
Nemoj ti meni tu da se sunjas i iz zasjede komentarises svasta. Ako ti dodjem tamo ima da pokusam i izvrsim jedan cisti genocid nad tobom. Ja izvrsim genocid dok trepnes.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
PITANJA ZA SRPSKOG PREMIJERA: (1) - Koje od komponeti u proizvodnji Vaših dronova su uvoznog porijekla ? (2)- Koliki su domet i nosivost Vaših letjelica bez ljudske posade ? OBRAZLOŽENJE: Suvremeni mobilni telefoni su relativno lagani, imaju kamericu, GPS navigaciju, USB priključak, mogu relativno jednostavno postavljeni na dronove, i t.d.
Turska je prije vise od 20 godina potpisala SSP i jos su u Aziji a ne Evropi :-))) Tako ce i nase Kosovo, vjecno ostati crna rupa za pranje para zapadnih politicara i bogatasa. Narodu ce se stalno mlatiti danas potpisanim papirom pred nosom i vikati "oni nas ne zele u EU, mrze nas, bla bla bla".
to si u pravu 100%
dacic i vucic objavili rat EU i otišli duvati Nargilu ....
Srbija na aparatima