Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozda je vodootporan laptop
Glupane cetnički pa treba još neko da zaradi,a ne ti sam kretenu. Braniš i zastupaš zločinca bez potrebe zna mu se kazna.Ah zaboravila sam treba tebi zarada Hag dobro plaća gladni stvore.
Jake odbrane. Kao prvo, svo pravo svijeta ljudi imaju za konfiskovanje licnih dokumenata, pa i dokumenata koje je on \"spremao za svoju obranu 13 god.\". Kako je spremao odbranu kad je imao dogovor s Holbrookom???????????? Nek je sad sprema.... To bi isto bilo ko da pedofilu koji na kompjuteru ima 200 slika bude krivo jer na njemu ima i svoju odbranu otkucanu u wordu... hahahahahahahahahhahahahahahaha
laže ko pašče
hahahhahaha, koji je ovo debilizam. cudo nema i kompilacijski dvd sa video snimkama svih mutnih razgovora. sta ima snimio holbrook-a?!
kakve kasete bolan? hahahaha kasete i laptop