Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahah kakav cirkus. Brat je prekucao dilanje i sad ga pustaju od kuce da "odsluzi" ostatak. Prejak je ovaj Balkan fkt
Narcos Balkans, lol
Nije dilovao niti krao u Srbiji...čak je svoje rodno mesto pomogao s višemilionskim investicijama
o čemu ti reta.rdu??
Jedan gospodin...
Srbija je probila i dno, ne može to svako jbg!😜
Hmmm zar nisu Albanci glavni dileri, kako to, otkud Srbin u zatvoru radi droge, ubistva, silovanja itd ? 😎
To je samo propaganda protiv srpskog naroda. Mi Srbi se ne bavimo kriminalom, obezbedjenjem, reketom, iznudom. Nase kriminalce ne mozes da sretnes u Evropi nigde osim mozda u Spaniji, Austriji, Grckoj, Skandinaviji i eto to je to.
Sta vas briga sto smo ga mi pustili? Ljudi poput njega bar sve pare salju u Srbiju da se izgradi nesto, a vi samo gradite dzamije i trazite neke donacije. Mi bar ne kukamo na svakih pet dana za nekakve donacije nego se sami borimo.
tako je majm.une retar.dirani, samo droga , ubistva u silovanja vas spašavaju !!!😜
Znaci sada ide ruta Columbija, Bugarska, Niš, Republika Šumska,Republika Škutori, Republika u Bosni je Babo, i onda Njeckame.
Kad pomislim da je nama stanje u državi loše samo pogledam šta se dešava u Srbistanu... Odmah kažem: ' Šuti, nije ti toliko loše...'.
Srbistan je za vas Laz Vegas
Nece od toga tebi biti bolje. Cak sto vise, samo kontas dobro je (a nije) i onda nista ne radis da ti bude bolje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa mora drzava nekako opstat i predsjednik.Evo cist primjer malina nasa od voditelja do milioner tako da se treba bavit poslom voditelj na televiziji.
Zasluzeno 😂
Korona pa mu uveli rad od kuce.
Bitno je da poso ne trpi.