Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ne budem pogresno shvacen djeca su slatka i pametnija od predsjednika 100%, ali nikakve veze ni rat ni Srebrenica, nego promidzba bezidejnog predsjednika koji si umislio neku pamet i kulturu a svojim glupim i banalnim komentarima pokazuje sta misli o pucanstvu i koliko ga ponizava. Pa nismo toliko glupi.
Djeca su rodjena kako pise u tekstu od 1997 pa nadalje. Dakle rodjeni su poslije rata nisu rata ni vidjeli niti im je ijedan roditelj teoretski mogao stradati u ratu. Ali njima lijepo malo prosetati a ovom predsjedniku koji samo daje banalne izjave kao da objasnjava osnovnoskolcima neki dogadjaj, lijepa reklama.
Zar je koje ostalo poslije 95te :O
voljeli ga mi ili ne voljeli, dr josipović je predsjednik države, sveučilišni profesor, glazbenik i jedan fini gospodin, staložen i umjeren. ja ga nikad nisam čuo da je izgovorio ružnu riječ za razliku od nekih frugih političara. nisam mislio da ću ovo ikad reći, međutim treba priznati : drago mi je što je takav čovjek moj predsjednik.
SAD OVAJ IVO ISPADE KO DOBAR I POSTEN.A NJEGOVE USTASE KLALE I UBIJELE PO MOSTARU I HERCEGOVINI U RATU U BOSNI
veliko je hrvatsko srce.....
duše drage. sve su to naša djeca
svaka cast,al neka onda dodje dole kod njih da oni njega prime. da stavimo vise pecat na proslost,da ova djeca pocnu ziviti u buducnosti
jest. traži okolo tebe da mu napraviš plan i protokol :-)