Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi kao da ne čitate uopšte šta je napisano....odgovarate na ZAŠTO Krasić ovo izjavljuje, ali je u jednoj stvari u pravu: Nema precedana za Haški tribunal i sudije zaista pravila prave kako sudjenja traju... A ZAŠTO to ovaj Šešeljov branitelj ovo priča je jasno k\'o dan i potpuno irelevantno...Šešelj će na ovaj ili onaj način odgovarati za ono što je napravio....
vjeru nismo promjenili MI nego se to desilo prije stotine godina. Genocid ste pocinili VI i desio se prije 15 godina. Da imas imalo mozga ispod subare skontao bi brzo sta je od ovog dvoje gore. Ali posto ga nemas, idi sviraj gusle i zderi cvarke.
ado, kopile poturceno.. zlocine su u zadnjem ratu cinili svi, neko manje neko vise, ali ako neko treba da se stidi zlocina koji je pocinio protiv vlastitog naroda i koji je izdao vlastitu drzavu, kralja, pa cak i vjeru za racun tudjina i okupatora i najveceg zulumcara u istoriji Evrope i svijeta onda ste to bez svake sumnje vi poturceni srbii hrvati ili kako vas mi od milja zovemo b...je-periguzi.
@celo jeb*m te celava,konju glupi.
Samo ti ado ostani sto i jesi. Tvoja nacija je savrsenstvo. Svi ste andjelcici. Sacuvaj boze da ste vi neke zlocine pocinili. Tako miroljubiva nacija. Milina vas je gledati.
Celo, sve po zasluzi. Ja bi se odrekao svoje nacionalne pripadnosti da je moja nacija deklarisana kao genocidna tvorevina. Drugim rijecima ako Bosnjaci urade sto su srbi uradili, ja Bosnjak vise nisam. Jeli vam sad jasno?
Krasic;Posto imas i previse saznanja o neprimjernom nacinu rada Haskog suda i da cine sve mimo zakona i licno na svoju samoinijacivu,zasto ne insistiras na podnesku tuzbe i zahtjeva da se ukine takva,nepravicna i prljava institucija koja bruka zakonodavni sustav citave evrope,i zasto ne pronadjes,modus na koji bih procistio usi,otvorio oci i prosvijetlio pamet cijelom sadasnjem Srbijanskom vodjstvu,kako bih vec jednom svatili [ da je to sve sama pokvarena i prljava rabota samo protiv srpskoga naroda.Pozdrav i velika podrska iz \"REPUBLIKE SRPSKE\"
Krasicu cetnice .bem ti zametak odakle si odrasto imam zelju da te isjecem na komadice srpkinju ti .ebem.
joj inkvizicija protiv ratnih zlocinaca srba????hahahaha,pa oni su zaklali vise stotina hiljada civila bosnjaka pa sad zrtve???hahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
samo fasizam srbe spasava,sve jedan bolji od drugog,da bog da vam se crijeva i grlo raspadali u najgorim mukama!Jadne kukavice srbska terora i genocidn nad civilima,djecom,siledzije,fasisti,genocidasi,neg sta li to ima srbija s haskim sudom pa nikak da daju presudu srbskim ratnim zlocincima glavnim za genocid?srbija je haaski sud ne?