Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pišo pilot pa se nije javljao, a mozda je stjuardesa zaplatila u kabini
čovjek bio na vrhuncu
Kad covjek procita ovakav naslov pomisli da su Hrvati digli oba ispravna aviona da zaustave boing pun terorista sa Bliskog istoka.
E jbg. , ako je ovo drama, ja drame preživljavam bar jedan put u svakih 10 minuta ...! ! !
Najprije ce RH kupit grippene i to dogodine!Ha , ha , ljubomora srba i bosnjaka je cudo!
Obadva, obadba upotrebljiva Miga...
Mozda su ga presrele OSBIH sto traze onog Milorada..
hvala urednistvu na iscrpnim, bitnim i napetim vijestima glede ovoga clanka
Hrvatska zracna Kontrola Molimo odredite vasu Visinu i polozaj ?! Pilot; 187,sjedim!
Vidi miga ☺
Ovi što podcjenjuju MIG 21 zaboravljaju da je to i danas jedan od najbržih lovaca presretača. Sa ugrađenom novim radarskim i ciljničkim sustavom on zadovoljava sve tražene NATO standarde. HRZ danas ima jedne eskadrilu (12 komada) takvih zrakoplova. U planu je osposobljavanje još jedne eskadrile ili kupovanje nove eskadrile Gripen-a ili F-16.
Nije istina. Trenutno je modernizirana i ispravna jedna eskadrila MIG 21, a eskadrila broji 12 zrakoplova. A HRZ planira imati dvije eskadrile borbenih zrakoplova.
Sreća njegova pa ga nije presreo Dalibor.
Naslov i text NIDJE VEZE .
Oh belaja. Po cemu drama? Je li za civilini avion ili za rvacke Migove? Tu su vise bili ugrozeni Migovi. Hoce li se vratiti u Pulu citavi? NATO-a i govana. I rvacki Migovi su kao dio nekih zracnih snaga u pripravnosti. koje smece.
Nije se ništa desilo.Ova dva miga nisu mogli stić ovaj avion tako da se sve sretno završilo...
prde metla
DIGO SE HRVATIMA DVA PUTA AL NE USPJESE DA GA OPALE :)
Koje su boje hrvatski migovi? oba zelena.... :D