Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ocekujemo sledece mafijoze Fahra i Sejlu Turkovic na osudjenickoj klupi..
dok je u sarajevu siptara i sandosa u ovom gradu ce kriminal cvjetat dodu sa najlom kesom za godinu postaju milioneri
E moja Ajila, pa ti si na korak da ''otvoriš'' neki novi Jasenovac, Dahau, Keroetrm, Heliodrom, Dretelj, Muzej, Silos...
Nemoj trpati sve pod isti koš,jer nije Keljmendi predstavnik Albanaca,isto kao što ni Fikret Abdić (jedini poznati ratni zločinac koji je osuđen za počinjene zločine nad sopstvenim narodom)nije predstavnik Bošnjaka.Albanci žive vijekovima u Sarajevu i mnogi od njih su dali živote u redovima Armije BiH itd.Kriminal je postojao i prije Albanaca i sandžaklija u Sarajevu, a svi znamo kiriminalce iz našeg grada koji nisu ni Albanci ni sandžaklije.Samo treba biti objektivan.
Ima Burberry sal
Povedi Radoncica sa sobom da ti pravi društvo u zatvoru. Slaću vam ja paket sapuna heftično halalosum
Sta je sa Scepom i knjige vec izlaze o njegovim nestaslucima sa nasllovom Scepo mafijas u podzemlju Balkana!
Jest plav i visok.
Ramiz je dobio zasluzeno. Onaj mu Tubrog stvarno bezveze mjesto. Nije odgovarao za svata, ubistva civila u operaciji Neretva, bio je kriminalac...da nije mozda trebao u penziju?
Da je kojim slucajem "poslovao" u proslom ratu nama bi bio "heroj", "bosnjak"...
@dersa Tvoje misljenje nije bitno uopste...
Evo u kakvu nas situaciju dovodi srbska politika koja uporno koci ne priznavanje Kosovske nezavisnosti.Zbog ovakve gluposti se nije moglo evo suditi njemu u BiH gdje bi mozda jos koje ime uz ovog alkaponea isplivalo na povrsinu
pa shta ako BIH ne prizna Kosovo? Sad da nam bude zhao zbog ovog papka. Nek mu policija konfiskuje svu imovinu u BIH, bar mozhemo to. Ako nam ga ne izruche, mozhemo iz zabraniti ulaz u BIH. I onako oni imaju korist od nas, a ne mi od njih. Zashto bi i priznavali tu kvazi narko drzhavu?
Znaci ovo je razlog sto se Gusinjski divljak primirio i podrzava svaki potez SDA
ovaj sa slike je gusinjskom primitivcu od najboljih jarana.
Bakira je trebalo suditi Ramoiz je samo jedan od njegovih lesava iz ormara.. Sipci bi ga odrali.Jer mu se Alija izjasnjavao kao Srbin.Fahro i nije optuzen. Sudjene bez provedene istrage o ubicama a imaju narucioce. Nikad na svijetu tako nesto nie vidjeno. Tipicna Bakirova Camparijada.Uvijek se zna ko je ubio a teze sazna ko je narucio.Ovde bez ikakve policijske istrage sude po svjedocenjima kurava i lopova iz Zenice,Bakirovih kriminalaca iz usluge.
Smanji alkohol. Pojedi koju jabuku
Bakir nije tip dovoljno sposoban za politike, ali isto tako sumnjam da je kakav ubica. O Radoncicu i njegovom karakteru nije tesko prosuditi procita li se samo par izdanja Dnevnog Avaza.
sta bi od one bilsene
Hoće dušmani našem Fahri da napakoste al sikter od don Fahre on je za vas sve BOG. Fahro čuva tebe tvoje Sarajevo graditelju naš najveći. Volim Fahru, volim poštenje.
Da nije Fahri sve stvorio posteno sa svojih 10?
Da nije Fahri sve stvorio posteno sa svojih 10?
Mozete ga vi don Fahri samo dobro obletit.
Nece se ni Fahra izvuci!! Pitanje je dana. Anoooo!
Kad osudjeni ratni zlocinci hodaju slobodno ne ocekujem da ce i ovaj dugo biti odsutan. Mozda bude stanje nesto bolje jer mu se ne sudi u BiH ili Srbiji, ali dabogda.