Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi o Srbima: “Srbi su lud narod.” Dr. Jovan Rašković, osnivač SDS-a “Srbi su bolesno zaljubljeni u svoje laži.” Milan Panić, srbijanski ex-premije “Srpski su intelektualci i to nažalost u velikoj većini, nacionalisti.” Mirko Kovač, srpski književnik „...čitavog života unesrećen našom srpskom stvarnošću. Sada, na kraju te drame, nisam uveren da sam mogao drugim putem da stignem do srpske propasti. A time i do svoje propasti sa idejama koje sam zastupao.“ Nacionalizam ovde sam sebe raskrinkava kao sistem u kojem nacionalista, ne mogavši da odagna zlu slutnju da će nacija neminovno propasti, igra ulogu njenog branioca od tog permanentnog raspada u koji ju je upleo sopstvenim idejama. On mrzi sopstvenu naciju, jer ona, svojom propašću, upropašćuje njegove ideje. To je sistem projekcija gde strah (u kojem su velike oči) vodi u zaslepljujuću mržnju" Dobrica Cosic srpski otac nacije .
EB.EM VAM MA.TER SRPSKU POGANU... VI STE SA ZIDOVIMA SVE ZLO NA OVOJ PLANETI
dačiću psssst... stiže šef milanović.
pitanje za dačića. da li će te srušiti albanski spomenik palim borcima uck podignut u bujanovcu? koliko znam to ste svima obećali za 17.01.2013, dakle sutra. koliko sam informisan i tenkove ste dovukli.
Srbija očigledno želi da zatvori što više istorijskih poglavlja, sve sa ciljem da se prebco na ekonomske teme, kao što to već čini Vučić.
Moj utisak je da ova vlada zna šta joj je činiti. Svako snosi svoju odgovornost, a najveci autoritet ima Aleksandar Vučič.
Ne postoje nikakve administrativne linije, a boga mi ni prelazi. Razgovaras o GRANICNOM PRELAZU izmedju nicega i DRZAVE KOSOVO. Dogovarate broj prelaza, koliko osoblja je potrebno, traka za teretna vozila, izradu carinskih naljepnica.. Nema vas na mapi
NE Dačiću! Nego Milanovićeva posjeta Beogradu će biti prahistorijska.
BABETINE IZ BRISELA IH NATJERALE NA OVO... FAKE, FAKE, FAKE...=OSUĐENO NA PROPAST
...nemojte, 'ljeba vam, više pisat' istoriju...imamo je dosta za 3 života...
Najbolje da se sastanu u Karađorđevu i dovrše posao.
Nek se ugledaju kako sarađuju hrvati i srbi u bih...