Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a kad Srbija zatvori puteve, ruta ce se pomjeriti na malo zapadniji dio... alarmantno stanje
...mali buckić je bio potrčko i pi-ar u slobe. viš ti šta ambicija čini, reko bi čoek ne zna se hljeba najest kako tunjavo djeluje. a ono lakat meštar.
iz prve ruke znam ponešto o njemu. vrlo inteligentan tip, kao mali je bio "čudo od djeteta". ima smisao za humor i štimung, zna razvedriti atmosferu na dosadnim sastancima, gotive ga i naši i stranci. mora mu se priznati i da je majstorski oprao i ušminkao slobinu partiju koja je bila maltene u statusu hitlerovih nacionalsocijalista. danas su tri puta jači od ds-a.
Kad te nevolja natjera ti prelazis i preko kineskog zida
Ovo je jedino đubre na balkanu koje je nepismenije od Dodika... Pogledajte na YT o njemu...
@DrinaSebrico Ovom prilikom ti BOŠNJAK je*e mater! Pošteno, al jebeno :D