Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj ovog naciste starog, 'nacionalizam', ko o čemu nacikomunjare o naciJonalistima
EU će zbog Rusije biti ažurnija prema Balkanu......... -JESAM VAM REKAO I TO BAŠ TIM RIJEČIMA...............PREKO QURCA U EU I NATO ....E NEĆEMO SADA MI IZ INATA ŠTO NAS JHEBU 24 GODINE OD RASPADA JUGE...VI STE OVAKI ,ONAKI PA OVAKI I NEMOŽETE BEZ VIZA,TERORIZAM ,RADITI VANI ,KRETATI SE VANI I SL. GLUPOSTI....GDJE SU SADA TE PREPREKE - NEMA IH ODJEDNOM ...E PA EU I NATO POLTRONI I PARAZITI OVOG DRUŠTVA ODJHEBITE ZA SVA VREMENA MI SADA IDEMO UZ RUSIJU PA VI PEVAJTE NARODNOOSLOBODILAČKE ........
TACNO, RUSKI NACIONALIZAM KAO I SRPSKI I GRCKI NACIONALIZAM, JE VRLO OPASNA STVAR, ONI MISLE DA JE OSTALI SVIJET (ZAPAD) NESTO POGRESNO I ZLO A ONI SU KAO NEKI NEBESKI NAROD, I SIRE PRAVDU SILOM I ZLOCINIMA
POOTIN ima nakog BAJU ali mu je nedovoljan, treba mu jači igrač. Ovaj, jbga, naš iz genocidne je na izdisaju, sam što nije rikno.
Kakav savez ...nesmiju cetalji mrdnuti prstom na tu temu mnogi ih cekaju , pa ako smiju nek pokusaju ovi Balkanski cetalji....!
mulalicu vise si nego smijesan hahahahaha
Naslov nije u skladu sa tekstom, koji je odličan.
naslovi sluze kao magnet za klikove .rijetki procitaju tekst,a pogotovo ako je dobar:) uporediti analizu loncara sa onom od sinoc koji je izazvao haos na portalu je bas,bas poucno. i ne samo s tim od jucer nego i sa svim nasim kvazi analiticarima. ( moram priznati da sam malo zavidan tolikoj kolicini znanja i informacija koju loncar ima. :)
Baš sam i ja to pomislila... koliko je očigledna razlika između ovako iskusnog analitičara i onog samoprozvanog analitičara od sinoć. Znači, nema crno ili bijelo, sve je sivkasto. Od ovakvih ljudi treba učiti. Jel' postoji neka knjiga, a da je ovaj čovjek potpisuje? (hehe, aj nek' i ti nekom zavidiš na znanju..:)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
obrazovan,pametan covjek i iskusan politicar. sigurno jedan od naj ako ne i najbolji analiticara na balkanu.
i ima potporu samo od glupog dodicka
Da evropska unija jedva čeka da uzme sirotinju i mafijaški region poput Balkana...nemaju dosta i svojih problema
Eto nisam neki analiticar al ovo je bila moja pretpostavka :P .. svijet je tako ljepsi kad je podjeljen na dva bloka :D