Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puna podrska Crnoj Gori. Svom srecom sada su u NATO, inace bi Srbija vjerovatno izrezirala balvan revoluciju i izvrsila agresiju po staroj navici
@SamoRealnoDruze Ne spori se da je Milo lopov, tolike godine na vlasti, ali to nije problem svetosavskim protestantima, nego sto neda da CG padne pod srbijansko-rusku shapu.
@SamoRealnoDruze Zato vi nikad nećete u nato...
Kaže: svi su Srbi ovce, samo je Aleksandar vučić...hah...hahhh
Primiće ga oni, vrlo brzo. Šta su dočekali da ih vodi bugojanac.
Sad će Ivica da zapjeva jednu i to je to, kraj priče, diplomatija uz lake note
Oslobodi se C.Gora okupatora.Jedini problem je što Bošnjački političari ne vide dalje od Baščaršije i zaboravili su da je Sandžak u isto vrijeme okupiran od Servije.
Cetnicka posla
Postavite im NATO zastavu ispred ambasade odmah sve primaju
Palili im zastaavu ia on odbio da primi protestnu notu! Kako bolestan narod su ovo srbi!
@ScepanMahleni Jah, a ne mijeshaju se u poslove CG!
Baš čudan ovaj naziv "protestna nota". Isto kao da donose kajdanku ambasadoru.
Božović Crnogorac - Kuč, tamo rođaci ne pričaju zavađeni zbog podjele na nacionalnoj relaciji ko je Srbin, a ko Crnogorac, iako su Kuči (od pravoslavnih) Srbi većinom.
@raajvosaa1946 Ima I Albanaca Kuca.
Odmah ga protjerati ...zabraniti ulazak Vučiću
Predstava u režiji Bebe, Ace i Mila
Pošto Srbijanci znaju da se ne mogu zajebavati sa Hrvatima, Albancima i Bosancima, sada su se okomili na Crnogorce. Zašto ? Jer su mali i slabi tj. savršeni za Srbiju da Srbijanci pokažu svoju "hrabrost" i "snagu". Bilo bi vrijeme da se Crnogorci probude i bez milosti satru fašističku tvorevinu sa nazivom SPC, baš kao što je cijeli Balkan odavno učinio, i satru svakoga onoga koji ima samo primisao Velikosrpke ideologije u Crnoj Gori.
Najbolje da crnogorci protjeraju tog ambasadora
Sa noge na nogu. Pa opet do iznemoglosti. Igraju se Vlasi sa natom. Njih samo bombardirati,jer nema drugog lijeka.
Oj ti lijepa majska zoro...a koliko je Crnogoraca "uhljebljeno" u Beogradu, isto ko Sanžaklije u Sarajevu...eto sad: pukla tikva!
ovi srbi ce na kraju zavrsit opasani zidom jer su vise dojadili i bogu i narodu svi ludi samo oni pametni