Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ocni ljekar "pa gospodine vas vid je odlican" ali doktore zvizdic govori da napredujemo a ja svaki dan vidjam ljude da rove po kontejnerima i sve vece guzve pred narodnim kuhinjama ocni ljekar " pa gospodine otidjite na poljine pa cete vidjet napredak"
Dzaba ti i deset kravata kad' si kosook,mislis da ti strani diplomati neznaju dijagnozu!?
To nije njegova nego naša sramota. Oni se njemu dive kako je takav uspio postati premijer jedne "države". Nama se smiju, a njega štuju!!!
Pametan je mongoloid,92'-ge zbriso i to preko BG-a a 97'-me se vratio u BIH,naravno kao patriota,a evo ga i premijer drzave.Mozda mu se u EU dive i stuju ga kako je kao "osoba sa posebnim potrebama" daleko doguro!?
Zvizdicu,pa to mozes pricat polupismenim,kakva ba EU,alo ba,ovdje se radi o lovi,interesima moj Zvizdicu,ako bude trebalo pomest ce nas da se ne zna da smo nekad bili tu,bogami ko da je neko budala
HOOČE LJUDI U EU, TO ZNAĆI DA HOČE SVE DA POREZE ROKNU PA VI SAMO HAJTE
OVAJ RAPORTIRA KLIKSU SVAKO PO SATA KO NEKA TETKA , VIDI LJUDIMA UDARILA KRV NA OCI.
Kakav ba napredak ?? ZAtvaraš preduzeća ideš tamo u Brisel i lažeš da otvaraš radna mjesta, lažeš da BiH raste 5% a opada najmanje toliko, ne smiješ Ćoviću da naplatiš stotine miliona KM poreza, tražiš kredite MMFa bez ikakave ideje kako ćeš vraititi, tražiš člana stranke i policijskog komesara USK putem Interpola da ide u zatvor i da ne nabrajam dalje tvoje i tvoje stranke uspjehe LAŽOVE, vidi se čiji si prvi rođak :))
Doktore svaka cast i bilo sta da napisem je kvar, kao Predsjedavajuci cinis nas ponosnim Hvala Zvizdicu.
Biće kredita. Dobro je :)
Morate pronaci Ramu i strpati u zatvor.
kakav napredak??
HKD