Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tugo sve djeca ,rip
@ramadan na zalost roditelji im kupili sredstvo izvrsenja a nisu ih edukovali da ne divljaju na cesti a pogotovo da ne voze pod uticajem alkohola
@ramadan niko ovdje nije dijete, jer su svi punoljetni i nije tuga jer su kršili zakon o saobraćaju i zakon o policijskom času.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Strašno je čuti ovakvu vijest. Četiri mlada života. Tuga velika.
Zalosno i tuzno. Odose 4 mlada zivota. Velika tuga.
Policijski sta? Policijska greska.. i 4 mlada zivota odose.. tesko im majkama
Tuzno... zalosno i tuzno...
Balama ispod 5 godina vozačkog iskustva koji misle da su Boga uhvatili za muda i da su vrhunski vozači oduzimati trajno vozačke dozvole kad dobiju 4 negativna boda i problem riješen.
@alfa centauri svaka cast, ja imam 5 godina vozacku al nebi nikad u zivotu sjeo za volan pod uticajem alkohola, svakako nikad ne pijem. Al kad vidim balavurdiju kako locu i za volan sjedaju pa tad bi dozivotno oduzeo vozacku.
@joza.bros svi smo mi djeca nasih roditelja.Tuzno je kad mladi i neuskusni vozaci poginu.Nije se nadati da u ta doba noci mozemo biti sami na putu, sto mnogi ne uzimaju za stvarnost.
dečki se dokazivali trebama i stisli gas :(
@eurodancer Ti znas da su se dokazivali kriv je lik s dzipom
Bahatost, policijski sat.,Tragedija za mladost!!!....
Zao mi ovih suvodzaca sto su se dvije pijane budale trkale.
Yebalo li vas mafijanje sa autima i dokazivanje curicama gasom. Dokaži joj tako što ćeš joj ručak večeru spremiti, kupiti cvijet...a ne trke i mafijanje autima, sami ćete sebe poubijati djeco draga.
@Yugoslavija Ne treba suditi pogledaj objavu od danas nisu krivi oni vec mrcina s dzipom Ne leti pred rudu
Bože dragi podari njihovim porodicama unutrašnji mir i snagu da prevaziđu ovu strašnu tragediju! Primite moje saučešće!
U tekstu pise velika materijalna šteta, a sta su pognuli, koletelarna steta, e moj Bože tuga do neba, šetiri mlada života nema više i neka počivaju u miru Božijem, saučesće pordicama. Uzroci sad nisu bitni.
Jao, sve mladost! 😔
Svi okrivljujete ove što su poginuli, možda oni baš i nisu krivi? Svakako svima treba biti žao, 4 mlada života, i to baš u ovo vrijeme, nije im trebalo da krše zakon, ali kasno je sad za sve.
.... što ne sprječava klix da ostavi otključane komentare
ovo je tragedija...ne bi njihovim roditeljima sada bio u kozi a isto da mi dijete ima bjesno auto zapalio bi mu ga momentalno
@gooUser15858519118 Evo vidis, nazalost, iz ovog primjera da nije potrebno bijesno auto da ubijes sebe i jos troje svojih vrsnjaka..
Stvarno tužna vijest,ali kud ćeš u policijski sat izlaziti,kako mlad,a nemas savjesti tako ne znam. Roditeljima je sad najteze. Stvarno tuga...
@gooUser1566043125 mozda su sa posla isli?