Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuga nego sta, vjerujem da danas vidse zivota odnesu mobiteli i displeji u autu nego sto su prije odnosili divljanje mladje raje. Fakat je da u odnosu na 20 godina prije ljudi ne znaju voziti, hiljadu je nekih pomagala u autima koji ti daju laznu sigurnost, automatski mjenjac, tvoje je samo da jednom rukom drzis volan, drugom mobitel...sve super.
Opet glupo preticanje..
Zao mi je :( manite se glupih komentara.
pa svaka godina bukvalno ista, ljeti zimi kad navru odozgo ovo se desava, ova godina je samo jedna u nizu
Mogu se kladiti da je kriv dijasporac iz Italije, vjerovatno porijeklom iz BiH, putovao nazad u Italiju. Kako su praznici, svi su se sjatili tu, divljaju autima. Vec nekoliko nesreca je bilo samo u mom gradu, sve dijaspora, strane table. Nenormalno
Bože sačuvaj. Sućut porodici poginulih, a povrijeđenim želim brzo ozdravljenje. ❤️
Moje zeme, krenuli kuci napokon i umjesto odmora, odese na bolji svijet 😔😔😔 nek vam Allah dzenet podari
Ovo je zalost i tragedija, kada zivoti nestanu na cestama