Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PUSTITE LJUDE BA NA MIRU JADOVI.....
ana svaka cast.besposlicari radili bi i vi svasta da mozete..samo ste zavidni......
DAJTE MOLIM VAS DOSTA SA GLUPIM KOMENTARIMA,JA LICNO MISLIM DA IMA PUNO VAZNIJIH TEMA U OVOJ DRZAVI ,A OVI BOLESNICI STO KOMENTARISU ODMA NA PSIHIJATRIJU , SVI STE BOLESNI .
J.E.B.E.M vam mrtve kosti usmrdzenog papagaja Slobe na 4godisnji radosni dan kako je papiga skiknula.. A sincini Marku da bude Kravaric kao i njegovi preci I naravno Julki da svisne od votke i Cecenskog K.U.R.C.A ...!!!!!!
kako dobise vize :P
J*bem ti @hala ko kuca familiju rethardinjo vlashki za ovaj divni komentar
Hapsi i proganjaj marvu lojavu ma gdje da odu ili ma gdje se nalazili,najgori su oni koji su za veceru prodali vjeru pradjedovsku ...
Baliyska teroristicka posla
Nažalost, vidim djeco da uopšte nemate pojma o kojim se ljudima radi! Predlažem da pogledate film Praznik u Sarajevu pa će Vam sve biti jasnije! Nema tu nikakvih profesora streberi, niti gitarista... Radi se o dva renomirana lopova koji su sav svoj imetak stekli Šanerišući! Prestanite bit glupave pubertetlije i naučite nešto. SA-X će Vam doći glave! GLUPANI!
pa sta je ovo svaki dan hapsenja bosnjaka po eu
su jos poznatiji u seheru,he,he,he..
U apsanu..tako i treba ..
nemoj svrsiti.........zapamti koga je svijet osudio za genocid i rusenje zastitnih starih mostova.......... nikada se vi necete moci oprati NIKADA
šaneri dolijali..joj..šana majka,a..
sta je ovo? al yeebu ove terooriste i islamsku gamad, pa to je vec postalo zabavno. bravo Evropa, bravo zapadna demokracija.