Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje je ta osveta,Dasta hoda normalno kao i dosad...bicete vi skarani svi ...
tvoja i kororina mama bice sesualno obradjene jebace vas dasta i vas i sve ostale koji mu budu na putu buhahahaha
Adel Muratovic i Amir Suljevic ce biti seksualno obradjeni uskoro... Djeca koja zele da budu buljovana---
jest stolica fotogenicna.
opet ova nasa stoka.
radio mahala javlja da je fakat bacena bomba pred taj kafic negdje oko 1 sat, brzi smo i od sa-xa i od avaza :)
Jel fakat bacena bomba?
jest bacili bombu ja se probudio ostali ni habera sta rat radi ne trzas se vise lijeno sam se digao otisao do prozora vidim upaljeni alarmi na jedno 10 kola od detonacije pored musica :) neka osveta ili tako nesto
Evo EKSLPOZIJA OVDJE OPET !!!!! BACILI BOMBU NEGDJE U SRED NOCIOKO KAFIĆA muSic, OVO OSVETA NEKA, U POLA DVA UJUTRO, PA NE MOŽE SE SPAVATI OD TE OMLADINE NASILJA? NEDJE PUKLO, GRUNULO BA, LJUDI NA PROZORE IZASLI, OSTALI IPAK SPAVAJU... POŠTOVANI GLEDAOCI, ŠTA SE DOGADJA? NIKO NE ZNA, INTERNET ŠUTI, AJD SAD RECITE MI UJUTRO! NAROD GLADAN!
kako se zove taj dasta?
Ovo Tužilaštvo je dana 23.12.2004.godine podiglo optužnicu koja je potvrdjena u Općinskom sudu u Sarajevu 31.12.2004.godine, protiv TABAKOVIĆ NEDIMA zvani «Čuka», rođen 01.06.1958. godine u Sarajevu, Što je: Dana 17.04.2004. godine oko 21,40 sati u ul. Avde Hume bb, općina Centar u Sarajevu, kada je revizor KJKP «GRAS»-a Hodžić Ahmo u pratnji svog kolege Đozo Hajrudina, vršio kontrolu voznih karata putnika tzv. «Kosog lifta», prišao istim obračajući im se pogrdnim riječima, da bi u jednom momentu izvadio iza pojasa vatreno oružje – pištolj crne boje, podigao ga u pravcu Hodžić Ahme, te mu uputio ozbiljne prijetnje uznemirivši istog riječima «Hočeš sada da te izrokam». Čime je počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti iz čl. 183. st. 1. KZ-a F BiH .
gdje je ovom policajcu amblem na ramenu ccc ja svasta i policije .ovo sam u nasoj lijepoj bosni ima da policija izlazi na uviđaje bez obiljezja:)
a šo stalno u noge?dete breete malo u glave,kičme,bubrege itd...da vas što manje bude na ulici
muške fu.kse ne znaju se šaketati nego neke pištolje nosaju....d.e.b.i.l.i mamini mikronskih m.u.d.i.c.a.
a to ono gdje one drolje i mafija izlazi , pa ste se moglo ocekivati:S