Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta sad, SLAGALI STE DA JE VEHABIJA, i nikom nista????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Ima da ga sad krivoslavci ziGu u pakšu xD
za sa strane,jarane lipo pivas ali ij znam jednu. DRUZE TITO TISE NAMA VRATI POBILISE SRBI I HRVATI MUSLIMANI KO PTICE NA GRANI SAD NA JEDNOJ SAD NA DRUGOJ STRANI.
ca gospeti a zar on nije vehabija,a kaj vi mislite da ispred nekog auta se poprijecite kad taj djavao nekud zuri i koje sada kriv,vehabija koi se ispario. djavao koi nije mogao zaustaviti ispred prepreke ili saljaci koi misle da mogu stati kad im se prdnre,jazuk,jazuk,gluho bilo sejtane.
Vrati se Tito vratiiiiiiiiiiii, nedaj da Bosna pati, Ja tuzno provodim noci i cekam kada ces doci ...