Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mladi kolega Berberovic doktorirao u Njemackoj, a on mu rekao kakav je to doktorat za tako kratko vrijeme. Volio bih da doticni Profesor kaze recenicu-dvije na stranom jeziku, a kamo li da napise i odbrani doktorat na stranom jeziku. Pri tome doktorat uradjen na eminentnom svjetskom univerzitetu. Neka njima SDA doktora tipa vlasnika ITCa koji je ekspresno doktorirao na ekonomiji uz pomoc profesora koje je dovodio u firmu kao konsultante, a upitan mu faks iz Subotice koji je preko noci zavrsio.
Mnogi asistenti i viši asistenti trpe "terorisanje" starijih kolega sa fakulteta! Nešto iz straha da se sazna koliko ne znaju, nešto zbog bezobrazluka i narcisoidnosti, a često i zbog straha od mladih i sposobnih mlaďih kolega, profesori mobinguju i piju krv asistentima! Naravno, nekad i s pravom! Inspektori ćute, a policija neće da reaguje! Muke su to ali ima Boga pa da je ko zrno prosa!
Sjooo Melise kraljiceee hahaha Posvakoj logici ona bi trebala iza resetaka.
JA NIŠTA NE KONTAM.
@JB007 nije teško shvatiti: Profa imao asistenta. Kad je asistent ispunio uslove da i on postane profa, matori jarac zloupotrijebio položaj da mu to ne omogući, htio ga tako otjerati s faksa i zato je osuđen na tvorza. Je li sad jasnije?
@JB007 - momak bio asistent na njegovom predmetu, nakon toga otisao da doktorira u Njemacku, a on mu nije dao da radi, jer ne priznaje njegov Doktorat. Ukratko, to je poenta i trebao je i vise dobiti, jer zbog ovakvih imamo odliv mladog i strucnog kadra. Zamisli doktorirati u nejmackoj i da ti neko kaze da to ne valja.
ako je iko išta skontao?
@Rambinjo kad su skontali da je korumpirana sudinica uzela mito da oslobodi kakanjskog kriminalca koji je zloupotrijebio položaj, ponovili su suđenje i osudili ga na godinu i po zatvora.
@Rambinjo - ukratko, momak doktorirao u Njemackoj, a ovaj mu osporio doktorat i nije dao da radi na katedri jer bi time ugrozio njegov suverinitet na katedri i predmetima Termodinamika i Energetska postrojenja. Inace, Neimarlija poznat kao vrlo surov i bezobrazan profesor koji ponizava sve oko sebe, a narocito studente i asistente. Bravo za sudstvo, da se potvrdi kazna i u drugom stepenu
sta je sa 3xF? :D
@100kaa Možda dođe na red za 10ak godina, vidiš da tek rješavamo slučajeve iz 2013.
Štreberska posla
SDA kakanjski brdjan!!! Al ovo je prvostepena, oslobodit ce ga 100% ipak je ovo njihova drzava 😉