Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek ce se naci neki neandrtalac koji ce reci:" Sta je radila u ta doba vani?". Pa takvima porucujem da nauce svoje sinove da ne postoji opravdan razlog, NITI JEDAN da se zena siluje, NE znaci NE, bez obzira na njeno provokativno ponasanje,njenu odjecu i izgled SAMO MONSTRUMI SILUJU!
Vidi,da se ne razumijemo pogresno,neandertalac nije onaj koji kaze da ta mlada cura (itekako mlada i krhka) nije trebala da bude vani u to doba,barem ne u okruzenju gdje ne moze imat zastitu i neciju pomoc.Neandertalac je onaj koji kaze to sto si ti stavila pod znake navoda i uz to doda ''Neka je i treba joj''.Ovdje mnogi osudjuju taj slucaj ali takodjer i osudjujemo da mlada cura koja se ne moze zastititi bude tako kasno i jos u noci kad hodaju bolesnici i psihopate.Kontas sad sreco?
Gledaj ovih pacenika predvodjenih laznim moralom sto lupaju minuse a ne znaju znacenje niti jedne jedine rijeci koju sam napisao.Bagro jedna takvi kao vi ste najgori i treba vas se cuvat.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Crnca mu u celiju angazovat
tako je
http://hollywoodabuse.com/the-accused-gang-rape-scene/ :)))))
Šesnaestogodišnjak??? Manijak. Bolesni um. Šta će tek raditi kada bude stariji monstrum?
Isto kao kada pustis psa s lanca,tako je isto dati flasu u ruke 16-godisnjaku.Jos na to ako je malo poremecen,nema tu dobra.
Evo da i ja kazem nesto...Po Islamskom pravu on nije maloljetan. Vec sa 14 je punoljetan. I stigla bi ga prava kazna
nekada davno, kad sam bio momak i poceo izlaziti u grad, roditelji mi tada rekose jednu stvar... sine, nista lijepo se ne desava poslije 02.00h.... i fakat je tako... a ovom malom uslji treba muda odrezati..
hemijska kastracija u 20 godina u zatvor
ništa me to ne čudi, muškarci su danas ogorčeni, jako isfrustrirani i misle da ako nikako drugo ne mogu doći do sexa da imaju pravo prisilom!
Jesi glupa ko tocak.
pa što po forumima i portalima pišu, sve žene su im ili sponzoruše ili gadne, gledaju samo novce, a njih poštene, dobre i zgodne nijedna neće jer nisu bogati i slično,odobravaju se i nasrtljivi uleti i ne prihvaćanje ne,svaka koja ih odbije je odmah umišljena i svašta još....htjeli vi to priznati ili ne invazija je ogorčenih muškaraca, žene ako i jesu takve barem šute, ne pišu po internetu o tome..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ženska bi deca trebala da izučavaju borilačke veštine, to bi im trebao biti obavezan predmet u školi, a i treba im se dozvoliti nošenje nekog instrumenta za samoodbranu - tipa biber sprej itd.
Bitno je da je Pušten,kud nije o guzonja kčerku silovao davidim ka ko bi prošao !!
e sad treba donijeti neke najvece dildoe i vibratore i silovat ga da mu vise nikad nepadne napamet
postupak je jasan: - dokazati da je sigurno doslo do cina silovanja, a ne dobrovoljnog sexa u kojoj je djevojka bila pod utjecajem alkohola pa je dopustila - ako jeste cin silovanja - skinut mu glavu s ramena i slucaj zatvoren
apsolutno tacno, ali postoji i mogucnost da je pod utjecajem alkohola bio dobrovoljni sex, pa onda kad je malo dosla sebi shvatila da je izgubila cast, a treba pred oca stati tako, pa je onda bolje kriviti nekoga, manja je steta a da ne govorim o ovo facebook-eri, gdje je vazna samo popularnost ne vazno na koji nacin ni u kojem slucaju ne opravdavam silovatelja, ako je kriv, ja bi mu licno glavu skinuo bez razmisljanja