Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Republic Suicide! Ovo su posljedice rata. Razlozi sto je ova glupaca navodi izbjegava srz problema. Kao i sve ostalo, samo lazu svoj narod.
akademiku ti ces u pakao,,a taj tempo neka tz. banjalucani nastave,,samo jacim tempom
druze akademik, da te obavjestim ! kad napustis svoje tijelo i budes cekao konacni sud o svemu sto si u zivotu uradio, izgovorio, uzeo ili dao, mislim da ce ti biti MNOGO ZAO sto pises takve stvari bez obzira kojeg si uzrasta, a nisi balavac, to je sigurno.. Vratice ti to Bog, i vidjeces koliko ce ti biti zao....GORICES ! i gorices dok ti koza ne izgori, i onda ce ti Bog zamjeniti kozu sa novom da i ona gori i da ponovo osjecas bol....Dragog Boga molim da te \"pocasti\" patnjom od koje te niko nece moci spasiti !
I OPET GROKCE IZMETSLAMSKA TERORISTICKA POTURICKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI, POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM IM SE NA TABUT HALAhovog POSRANIKA MajmUnHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
bravo RS,dobro vam je prolazno vrijeme,
RS - ovci DRZITE TEMPO ! BRZE !
RS = Republika Samoubistava`? E nasto smo mi spali.
nek ovi iz rs-a samo nastave ovako i nama i njima bolje xD
RS = Republika depresivnih osoba?
A kakve su statistike za Pederaciju? BIH4EVER!