Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadan covjek kreno da zaradi porodicu da prehrani a levat ga ubi na pravdi boga !! ccc
tugo moja, derle mu presudilo, jadan covjek.
- Cigan, Diler, zurio iz Nazbilja da travu odveze do musterija, u putu udari ljude, i sta radi..bjezi dalje, pretovara drogu u crni dzip... - vraca se nakon 10 minuta, da vidi sta je uradio...u medjuvremenu stari njegov potplacuje sve redom, cak je dan poslije i porodicu htio da potplati... - nalaz krvi uradjen u DZ Kakanj pokazuje da nema alkohola..a ustvari, taj nalaz je nemoguce uraditi u Dom Zdravlja Kakanj... - Cigo je vec na uvjetnoj, jer je prije godinu i nesto autom zgazio zenu, a poal godine poslije toga jos jednog covjeka na isti nacin napravio invalidom.. - Potplacena Kakanjsa policija i sud sumnjaju na to da je covjek poginuo u jami, na poslu, a neko ga izbacio vani...daaaj ba, dokle vise...
ovog jedino treba ubiti.. nije zasluzio da zivi.. jadan covjek, ni kriv ni duzan, poginuo, jer se ovaj glupirao.. sta ce sad njegova djeca i zena.. KONJU jedan, da si bar malo mozga imao...
Kakav sin efendije crni jade. Sin cige koji ogleda, strave izljeva i zapisuje a hrfa ne zna. Nije kriv BMW, vec balavac sto covjeka na pravdi Boga ubi.
u bosni je sejtan licno
@ Bosnia citiram te: "....vozac je decko za primjer, sa zavrsenim fakultetom, sin efendije!" ... Jao dokle samo seze taj tvoj intelekt, zalosna ti Njemacka :-/ ?!?!!?
Vecina nas ovdje vozi, mene nije strah udesa al udariti pjesaka ne do Bog. Znaci tu si 100% kriv naseljeno podrucje 40km/h Robija care minimum 2god. i to moli Boga da nemas 0.5 acc u krvi!
a sve pricate za Cigane....Cigani vas branili u ratu....Nie uredno sto se desilo....Ima Bog nek SUDI, ali jedan sto vi kazete Cigan nempra znacit da su svi isti mislimm da Vrijedzanje nacionalnosti umrlom nece nista pomoci samo kazem Ima Boga za sve!!!!!!!
ma bagro, šta ste se uvrijedili...zar je vaš IQ mogao provariti text pa se još i uvrijediti cuj ti njega ono se naslo nabrajati svjetske milijardere, bogatase, zvijezde,glumce,pjevace kako vozaju bmw pa jel se ti to šljamu jedan zaista izjednacavas sa njim??? ti zaista ono s njima ko ovce pasao pa ti sad mozes voziti bmw....u bosni ko vozi golfa 2 i bmw-a je jedan te isti IQ, karakter, i ista KUCNA SKOLA...isti tip roditelja itd itd pa se vi sad nalazite i uvrijedite koliko god želite...ali tako je...i zaista u svijetu neke stvari se ne mogu tek tako JEDNOSTAVNO BACITI U ISTI KOŠ... ali zato kod nas MOGU...jer zaista zbog onog 1% onih koji mozda voze bmw i u redu su momci ili cure...tu stoji ona brojka od 99% koji to nisu... i to daje za pravo pljuvati po njima i po bmw-u! dok god je takva cifra na našim cestama! ps: vozim francuza to info za ovog gore maloumnika koji se zabrinuo za moje zdravlje sto po njegovom vozim GOLFA 2...! GOLF2 je najveci masovni ubica!
Slusaj ti sto komentarises o nickom Bosnia, i ti si vjerovatno 1. Cigan, 2. Mozda si bio s njim u autu, 3. Momak je diler, peder Kao i njegov caca i nije taj nikakav hodja glupane glupi, glup si u svim pogledima gluposti)... Kako je on mogao da polozi vozacki kada je nepismen, ocigledno da je kupio vozacku. 4. Da su ljudi stajali na sred ceste, a nisu, kako on moze da glumi budalu i da vozi preko 100kmh, ko je to on... Zivio Hitler... A da je drzava drzavom, da je Tito ziv, sad bi taj tvoj "fakultetdjija" bio u najmanju ruku na golom otoku i tamo do kraja zivota voza tacke i u njima kamen.
"tugo moja, derle mu presudilo, jadan covjek." jeste tuzno sto je covjeku "presudio" al nije ni cudo da smo zemlja staraca kad odraslog covjeka od 21 godinu nazivate derlerom, TUZNOO
zna i murija da dila po kaknju narkoman al niko ništa ne smije meni sada nema druga a djeca ostadoše bez oca a taj isti če i sutra da dila i drogiran da divlja cestom a policija nijemo da posmatra kako on to radi jer nemamo vlasti a večina je korumpirana tj.prodane duše a neka gine nedužan narod
BMW je fenomelnalna limuzina i vjerujte nije do marke vozila vec je do budale koja upravlja vozilom.Da je idiot vozio bilo koje vozilo i osim BMW on bi ovog covjeka pokupio i ubio.
zalosno, covjek otisao da zaradi hljeba za porodicu u rudniku, i na putu kuci ga ub!je klinac sa bmwom kojeg je dobio od babe da malo drifta po gradu i da se pokaze. veliki sam fan bmwa, auto je vrh auto industrije, ali nije za one koji ne znaju voziti i nemaju iskustva, za one koji ne znaju kako rucnu koristiti, kako se ponasati prema zadnjoj vuci, snijegu i kisi. besmisleno je auto kriviti. ovdje je prvo roditelj njegov kriv sto mu je uzeo auto, pa on zato sto ne zna voziti to auto. saucesce porodici pog!nulog, tuga je ovo velika
@sa odkad babini sinove voze ovakve krntije? @Bosnia sin efendije hahahahah umirem od smijeha. sad nam efendije trebaju biti pojam postenja i morala, a mahom ih 50% ko braca sa kriminalnim miljeom, ako nisu i sami kriminalci .. boze dokle ce ta vjera i predstavnici iste dovesti ovaj napaceni narod?!
Glupi su vam komentari. Čovjek je poginuo. A ko šta vozi, to je njegova lična stvar.