Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO SDA, SAMO NESMIJETE UĆI U VLAST U KANTONU SARAJEVO SA KRIMINALCEM BOSS-A ESEDO RADELJAŠEM, TO JE RATNI PROFITER KOJI JE KRAO HRANU SA ŽUČI I PRODAVAO PO SARAJEVSKIM PIJACAMA A SADA TIM PARAMA KUPUJE GLASOVE GLADNIH BORACA...PROTIV KRIMINALACA I RATNIH PROFITERA TE REKET POLITIKE.. DO POBJEDE.
Hvala Bogu pa postoji malo pravde i na ovom svijetu. Zaletili se DelBoy i Radoljmendi, skupili par ruku u parlamentu, pa pomislili njihova je država. Mislili na brzinu rasprodati državne firme, kao što su struju prodavali i dnevno zarađivali milion KM, dok njihovi pioniri ovdje za sitne pare komentarišu u njihovu korist. E pa neće moći gospodo! Tako se možda može raditi u vašim privatnim partijama (SDP i SBB), sve dok tamo sjede deb.ili koji samo klimaju glavama i ništa ne pitaju. Ovo je država, nije vam ovo čačevina!
Moj Zukicu moj. Da si iole politicki obrazovan ne bi tako olako koristio termin anarhija, nego bi znao pravo njegovo znacenje. Ali s druge strane ti si pravi primjerak SDA politicara :)
aaaaa Zuka dragi, jesi grdan, yebho ti sve svoje ruzno
Pa ljudi zar još uvijek ima bolesnih umova koji i dalje brane sdp, pa stvarno van pameti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne treba previse pametovati, ja bih volio da je smjena bila u skladu sa zakonom i da su pomeli ove koji ne daju fotelje kad bi svi oko njih pocrkali, ali sudska se odluka treba postovati osim ako je iz Genocidne jer oni presudjuju onako kako dodi odgovara.
Pu\"si zlaja ko te *ebe, moze Bosna i bez tebe, fuka*roo, fuka*roo,
AKo ste nam vi spas, nek sve izgori
Ono sto sam ja ustvari htio reci je da su nas opet nasi spasili... Sreca pa smo svugdje instalirali svoje ljude...
Zlaja, profesore, doktore, fino ja velim da ni ti osnovnim matematickim operacijama nisi ovladao kada ni glasove ne znas sabirati a kamoli oduzimati ... boze me sacuvaj, kakvi li su tek studenti ovako loseg profesora ?!
Nista gore nema od licemjera... Pa nema vecih pohlepnika za foteljama od SDAovaca, a nasli se oni pricati nesto...
Joj ovih SDA- ovaca samo da im je fotelja
šmrčel ili bodel se?
e,moj,waltere! mislio si da znaš vladati... eto ti ga sad! umjesto da se držiš daytonskog mirovnog sporazuma,ti si otišao rušitelju bih na noge...a,znaš onu-ko s đavolom tikve sadi... i ti i ja smo imali po 4 godine mandata...ja vladao 6,a ti ...hm...valjda ćeš izgurati na godinu... hvala ti što si mi omogućio da otplivam 2 god u tvom mandatu...
Ma sta si ti nasao govoriti! Cudo niste podegli vitalni nacionalni interes da bi jos malo sacuvali fotelje... Hajte vise u opozijicu!!!