Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzmes slobodan dan, odes na Bjelasnicu da skijas, da ti bude lijepo jer je radni dan i nema guzve, dao Bog sunce, ljepota... al ZOI nije NIJEDNU JEDINU stazu uredio. Pa bolje da sam se otisla po Cavljaku skijat... mogu i gore ja sama tabat staze... I onda price o milionima nekakvim. Ako ne znas Salko sam, pitaj ljude kako se radi.
Realnost je da je zaposlio 50 novih radnika, REALNOST je da ih je i otpustio... doduše nije one sa SSS jer oni si bitniji od onih što imaju fakultete!!! Ovi ljudi nisu školovani da vode farmu, a ne firmu koja treba da bude svjetla tačka turizma u BiH... a ove medijske fore su samo zadnja šansa da se pokušaju izvući od milionskih dugovanja!!! Svima dođe kraj pa i Vama dvojci:) zna se na koga se misli.....
Salko, moj Salko, kako te nije stid?! Uskoro će vas i Kupres ski infrastrukturom preteći!
ZOI sramoto Bosne
Nakon 100 godina ovaj vikend otiđoh na Bjelašnicu. Tamo je vrijeme stalo 1998.godine. Žalosan trosjed gdje se čeka 30min, gura, sjedi 15 minuta na neodržavanim korpama i taman kad se čovjek navikne, iznenada izlaziš na lošu, nepreglednu, adaptiranu izlaznu tačku. Ili u brdo ili zgazi desnog od tebe. Vrh planine tuga i žalost. Golet, tone snijega i razvaljeni stubovi. Takav potencijal da se napravi raj za skijaše propada. Tako prostora za nove ski staze, vrhunski doživljaj. Sramota. A i ono malo staza nije adekvatno utabano, neke nikako. Salko, otputuj malo vani i stidi se. Kakav grunt, kakvi inostrani stručnjaci, kakve trice.
...jel' ovo onaj privredni subjekt đe se udomili đenerale?...jebiga, poznate experte za zimske sportove...
Prvo se dobro raspitaj o tome sta je sve uradjeno pa onda trazi liftove i zice. Kako imati neku 'napredniju' opremu kada su staze same bile u uzasnom stanju (a da si barem jednom bio na nasim planinama to bi sigurno i znao)
Kakva šuplja. Gdje su liftovi i žice? Kada će biti? Pogledaj Salko Jahorinu.