Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kad ce KP dom posjetiti???
Mnogima opcina Novi Grad, na celu sa spomenutim nacelnikom gospodinom Efendićem, već duže vrijeme predstavlja nesto nedokucivo, TRON koji mogu posjedovati samo POSEBNI. Apsolutno Vas razumijem da Vam je puno lakse svoje neuspjehe i frustracije od istih pravdati kroz ovakve komentare, koji su apsolutno ne osnovani, nicim potkrijepljeni i veoma jeftini.. nego li pokusati postici ako ne iste bar slicne rezultate. Nadam se da ste kao ljudi puno bolji i perspektivniji nego sto Vasi komentari mogu reci o Vama. Ukoliko ste zaista ovakvi kakvim se predstavljate kroz komentare, gradite stavove i javno komentarisete o necemu bez konkretnih argumenata onda ipak niste vrijedni ovog mog komentara. Lijep pozdrav
KP dom Efendic moze podsjetiti samo sa investitorima u formi investicije u prosirenje kapaciteta jer kao i mnoge stvari i to neko mora rjesiti.
Prije svega trebamo znati da su Hrvati konstitutivni narod u BiH, te da su mnogi procesi zaustavljeni od kad im je mjesto prijedsjednika u prijedsjednistvu uzeto od strane ne-hrvatske stranke, te da su od tog momenta mnogi procesi u BiH zaustavljeni , ili su opstruirani. Iz tog razloga ne vidim nista lose u tome da uspjesan i motivisan nacelnik kakav je Efendic uspostavlja odnos sa prijedsjednikom FBiH, kada su mnoge veze sa hrvatskim narodom i njihovih predstavnicima naruseni.
hrvata u bosni manje nego turaka u njemackoj....i zamisli kako bi izgledalo da se sad turci podignu i krenu u bundestag da upravljaju njemackom i pocnu plakati o majorizaciji....hrvati su prosli i vise nego dobro u ovoj podjeli, i svaki dan se trebaju nogom u guzicu udarati od srece...sacekaj jos 20tak godina, samo dok se rodi bosnjaka onoliko kolko je pobijeno...bosna ce biti zemlja bosnjaka u kojoj zive i druge manjine, srbi, hrvati, cigani.... ;)
Kamo srece da je ovaj Semir dosao 10 godina ranije u Novi Grad onaj damir nas je opuhao....Semire samo naprijed... napravio si vise rezultata za par mjeseci nego pojedinici za 12 godina.
Došao da pita može li i on igrati stolnog tenisa sa djecom u memljivoj prostoriji atomskog skloništa na dobrinji. Mislim da mu Semir to nije dozvolio, jer koja bi budala odvela ljude da treniraju u memli i blatu..? A ta budala je predpostavljam i izgubila povjerenje novograđana na posljednjim općinskim izborima, jer su provalili da je gnijezdo lopova i "TENISERA" u Novom Gradu dugo bila SDP-ova novogradska garnitura...
Bgm., ja kako vidim Novi Grad napreduje postepeno, dok je Efendic postavljen za nacelnika, vise se stvari napravilo, nego sto su ovi prije svi zajedno uradili..
Mali je gigant, zna šta treba a ima odriješene ruke od strane centrale jer se mora pokazati na početku kako bi skupio poene i povjerenje. Rezultat: jedina normalna općina u BIH.
Ovo mi nikako nije jasno..... Sta ima Budimir da posjecuje nacelnika jedne opstine... Svasta... Mozda su dogovoarali kakav lopovluk...
Vidi ovog kriminalca koji ima obicaj da pomiluje druge kriminalce za naknade.
lopov posjetio lopova
a jelde, kako bi ti srce bilo puno, kad bi Efendic bio lopov...al, nikad nije kasno... ti sjedi i cekaj, mozda ti se zelja ispuni...
Pa stvarno, Živko nisi Papa da obilaziš! Ionako kršiš sve moguće zakone, uhvati se malo i posla, da ovaj entitet ima bar malo koristi od tebe kad već ti itekako imaš od njega!
Zar nisi u zatvoru gdje ti je i mjesto?
Cudo ga Efendic nije odveo da posjeti neku od dzamija. Ma sto bi? Ovdje su pare
ovakav komentar samo mozes cuti od balija...
I jeste jedan za drugog...
Ne mirise na dobro...