Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemoj molim te nisi se samo ti borio huseine i ja sam ali je druga stvar u tome sto si povjerovo aliji na rijec.huseine bosna je uvijek bila i muslimanska i srpska i hrvatska.mijesas brzine huseine.nego da ti kazem da smo mi svi kolektivno ponizeni od strane vladajucih struktura.e sad je problem huseine sto ih takvi kao ti biraju evo vec 18 godina i tipuju na iste cekajuci te zlatne kasike sto ti je vec navedeni obecao.pozdrav od bosnjaka - muslimana ili kako vec ti nazivas
Predsjedniče,Ljubuški je uz tebe
bosnjake sbebaše izdajnici iz vlastitih redova
j.e.b.o te krepali vampir slobodan milosevic, turska isprdko !
smjeniti budimira!!!
apsolutno me vise boli patka za ove gluposti sta je eu intergacijama,sta e sa natom ima li vijesti o tome.svi se usutili ko qrve.boli me i za budimirom i lagumdzijom i dodikom i svima hou da zivim hocu da disem.narod je nista drugo do taoc ovih budala .m....u vam j....m vise u p....u svima.hoce li me zivko zaposliti hoceli me zaposliti ko od ovih sudija sta me briga za ove idiote ionako nista ne prodoneso uvom uranom drustvo sem sto uzimaju basnoslovne plate za nista.
@ kuzo HEBBBBO te ratko mladic i karadzic u tvoj srpski genocidni mozak ! o kakvoj federaciji s TRI NARODA, hebbbooo te slobodan milosevic !
Svaka cast i podrska Predsjedniku Budimiru ! VELIKI STE COVJEK Budimire, sto nisu ni jedan od ostalih aktuelnih politicara na vlasti !
Genocidasima lagumdziji, covicu i dodiku su BILA potrebna svA popunjena mjesta za SUDIJE USTAVNOG SUDA FBIH-e jer TROJKA PLANIRA i INTENZIVNO RADI NA DESTRUKCIJI USTAVA FBIH-e a time PRIVATIZACIJE najacih DRZAVNIH FIRMI a i drzavne imovine RBIH-e, NISU lagumdzija i ostali bez VELIKIH KATASTROFALNIH POTEZA i PLANOVA za nestanak FBIH-e u danasnoj politickoj ustavnoj strukturi UBACIVANJEM KATASTRPFALNOG "TRECEG - ENTITETA-JEDINICE", toliko INSISTIRALI na IMENOVANJU SUDIJA USTAVNOG SUDA FBIH-e ! SAD CE TROJKA genocidasa srba "lagumdzija-dodik-covic" IMATI USTAVNI SUD FBIH-e, TUZILASTVO FBIH-e, i VLADU FBIH-e ko i PARLAMENT FBIH-e u SVOJIM GENOCIDNIM i FASISTISKIM-DIKTATORSKIM RUKAMA ! KATASTROFA ! Lagumdzija i SDP su gori od kre.palog slo.bodana mi.losevica !
Priznajem da nisam karakter.Moji jarani su bili karakter i nema ih vise,sve u Rajvosa 92-95. Da je bogdom i mene uhvatilo da ne gledam danas ponizenja Bosnjaka i za sta se borih 4 godine
sta ces kad nisi karakter..
Cim je izasao iz HSP-a, odmah prestao blokirati. Ocigledno je da je Budimir vrsio blokade po naredbi HSP-a, a ovi su ocigledno radili pod direktivom SDA.
Smetljar kojeg su instalirali ambasador Majmoon, njegov majmoončić Valentin i islamofašist Zlajoglu još se, kao, nešto pita. Al' džaba mu je, slijedi mu odlazak niz kanalkizaciju, kao i svim g o v n i m a ovog svijeta.
Budimir najvece zlo koje je nas je moglo snaci, blokator, fuj
hočeli zukić povući vitalni